Connect with us

POLITICĂ

Proiecte inedite pentru localitatea Țânțăreni

Postat acum

on

Localitatea Țânțăreni este una dintre porțile de intrare în județul Gorj și una dintre cele mai importante primării. Impresia cu care rămâne trecătorul atunci când traversează comuna reprezintă o carte de vizită pentru întâiul gospodar, primarul Maria Vasilescu.

De-a lungul anilor petrecuți la primărie, Maria Vasilescu a reușit să aducă localitatea la un nivel foarte înalt de dezvoltare, iar proiectele de viitor cu care vine din nou în fața alegătorilor pentru un nou mandat, le dă oamenilor speranața că Tânțăreniul va devenii un reper de dezvoltare:

 • Înfiinţare Centru SMURD sat Ţânţăreni
 • Înființare parc recreativ
 • Extindere sistem de supraveghere video
 • Înființare Centru pentru tineret
 • Extindere alimentare cu apă, canalizare, gaze, iluminat
 • Modernizare iluminat public toate satele
 • Înființare zonă piscicolă de agrement
 • Construire și dotare Tabăra bucuriei sat Arpadia
 • Înfiinţare Centru procesare produse agricole
 • Amenajare trotuare sat Ţânţăreni și Floreşti
 • Înființare echipă de fotbal;
 • Înființare patinoar
 • Terminarea lucrarilor la Căminul Cultural Floreşti
 • Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale Ţânţăreni

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele propuse de candidatul PSD la Primăria Țânțăreni, Maria Vasilescu. 

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!