Connect with us

MONDEN

Gorjeanca Roxana Vancea, superbă în rochie de mireasă

Postat acum

on

0 Shares

Roxana Anca a îmbrăcat astăzi rochia de mireasă. Și nu doar una, mai multe, până a ales-o pe cea care o visa, si asta într-un decor de vis, care a scos în evidență nu doar frumusețea produselor ci și a modelului.

„A fost grea alegerea rochiei de mireasă, dar cu ajutorul Luada Style am reușit să arăt fix cum îmi imaginam!”, a transmis, cu mii de mulțumiri, gorjeanca noastră.

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

MONDEN

Bordea și alte nume mari din showbiz-ul românesc, la nuntă în Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Cătălin Bordea, Cosmin Nedelcu ( Micutzu), Radu Bucălae și Lora, sunt câteva nume mari ale showbiz-ului românesc, care au participat seara trecută la o nuntă, în Târgu Jiu. Adelina Mihălcescu (fostă Berbecel) s-a căsătorit cu polițistul Adrian Mihălcescu, petrecerea de nuntă având loc la un local din municipiu. Câteva sute de persoane au luat parte la eveniment. Seara a fost una magică, iar cuplul format din cei doi tineri îndrăgostiți au atras toate privirile invitaților.

Continuă să citeşti

MONDEN

Octavia Geamănu, prezentă la Festivalul Lavandinne

Postat acum

on

De către

Fosta prezentatoare de la Observator, Octavia Geamănu a participat la sărbătoarea lavandei, organizată ieri la ieșire din Târgu Jiu. Jurnalista s-a fotografia în lanul de lavandă, bucurându-se de aroma deosebită a florilor.

Sâmbătă, între 11.00 – 16.00 a fost permisă vizitarea și ședințele în lanul de lavandă, în același timp fiind posibil accesul la achiziționarea produselor specifice. Între orele 17.00 și 19.00 a avut loc o expoziție cu fotografii ale portului popular, cu obiceiuri și tradiții gorjenești, dar și un recital folcloric susținut de Daria Elena Cojocaru și Alexandru Cioiu. Tot atunci au fost prezenți și membrii Ansamblului Folcloric Nedeia din Novaci.

Astăzi, vizitarea și ședințele foto în lanul de lavandă vor fi posibile între orele 11.00 și 19.00 , timp în care vor avea loc și ateliere creative. Biletele de acces vor putea fi achiziționate la intrare, prețul fiind de 15 lei/persoană. Copiii cu vârsta până în 7 ani vor avea acces gratuit, participarea la atelierele creative făcându-se în funcție de taxa solicitată de fiecare organizator în parte.

Continuă să citeşti

MONDEN

Nuntă de cinci stele, în weekend, în familia directorului Butoarcă

Postat acum

on

De către

Directorul executiv al CEZ Oltenia, Eugen Butoarcă, a fost socru mic, în weekend, o dată cu nunta fiicei sale, Anca Loredana.

Aceasta și-a unit destinele, în aer liber, cu alesul inimii sale, un tânăr din București.

Toată lumea bună a Gorjului, politicieni, oameni de afaceri au fost prezenți la acest eveniment de cinci stele.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!