BUCĂTĂRIE
Premiul Margareta de Aur pentru gastronomie, obținut de Pensiunea „La Moara” din Peștișani

Preparatele tradiționale de te lingi pe degete, aspectuoase și cu un gust divin dar și preparatele din bucătăria internațională, toate servite într-un ambient deosebit la Peștișani, la Pensiunea „La Moara”, nu au rămas neobservate de către cunoscătorii în ale gastronomiei.
Astfel, cunoscuta pensiune din comuna lui Brâncuși a fost nominalizată pentru premiul Margareta de Aur, de către Antrec România și Revista Vacanțe la țară.
Evident că nominalizarea a venit și cu premiul pentru pensiunea din Peștișani, diploma demonstrând că în această locație gastronomia nu este doar un cuvânt din dicționar. De altfel, vinovat de preparatele nu doar aspectuoase ci cu adevărat delicioase este chef Raul Ungureanu.
BUCĂTĂRIE
AJOFM Gorj: Se caută bucătari, salariul pornește de la 4000 de lei

165 de locuri de munca sunt vacante la AJOFM Gorj, iar în topul profesiilor căutate sunt cele de bucătar și ajutor bucătar. Salariul pentru cei care vor sa lucreze în bucătăriile unor restaurante, pensiuni, hoteluri pornește de la 4000 de lei ori este confidențial.
Angajatorii caută lucrători atât cu studii medii, cât și cu studii superioare.
BUCĂTĂRIE
Rețeta care continuă să înnebunească românii! Vezi ce este!

Bucură-te de mâncarea cu gust de acasă: fasolea cu ciolan, o plăcere simplă, dar autentică, plină de savoare și farmec tradițional.
-
1 ciolan afumat de aproximativ 1kg
-
600g fasole boabe uscată
-
500ml roșii pasate
-
3 linguri ulei
-
2 cepe
-
2 morcovi
-
2 foi de dafin
-
2 lingurițe boia dulce
-
2 lingurițe boia afumată
-
1 linguriță cimbru
-
1 linguriță tarhon
-
sare
-
piper
BUCĂTĂRIE
VIDEO | Cele mai pufoase și gustoase gogoși umplute cu ciocolată. Rețetă pas cu pas

Gogoși umplute cu ciocolată, o rețetă perfectă pentru gogoși pufoase, aromate și foarte gustoase, cu o cremă de ciocolată fină și delicioasă.
INGREDIENTE
Pentru gogoși:
- 1 kg faină
- 500 ml lapte
- 150 g zahăr
- 20 g drojdie uscată
- 50 ml ulei
- 5 ouă
- 1 lingură esență de vanilie
- 1 lingură esență de lămâie
- puțină sare
Pentru cremă:
- 500 ml lapte
- 205 g ciocolată neagră Nestle dessert noir
- 100 g zahăr
- 30 g amidon
Mod de preparare video
Instrucțiunile și modul de preparare pentru rețeta de gogoși umplute cu ciocolată îl găsiți în clipul de mai jos! Urmăriți-l cu atenție pentru a reuși o rețetă perfectă!
You must be logged in to post a comment Login