Connect with us

EVENIMENTE

Video: Femeia accidentată mortal de fiul judecătoarei din Novaci, condusă pe ultimul drum cu lăutari! Peste o sută de novăceni au plâns-o pe decedată

Postat acum

on

Răuri de lacrimi au curs astăzi la Novaci, la înmormântarea femeii accidentate mortal de fiul judecătoarei Dafinescu. Femeia omorâtă la 52 de ani, în timp ce se deplasa de la serviciu spre casă, alături de fiul ei de 16 ani, a fost condusă pe utilmul drum de peste o sută de persoane. Localnicii nu au putut fi ținuți departe de locuința femeii, și în ciuda măsurilor de protecție, au venit cu măști, au stat la distanță, dar nu au putut să nu vină să își ia rămas bun de la femeia care a lăsat în spatele ei un copil orfan de ambii părinți.

Pentru înmormântare s-a oficiat o amplă slujbă religioasă iar femeia a fost condusă pe ultimul drum cu muzică lăutărească ce exprima durere familiei.

Fiul femeii, martor al cumplitului accident, a vărsat lacrimi amare la căpătâiul mamei sale. Băiatul a fost în stare de șoc după accident și a fost susținut, pe parcursul înmormântării, de cei apropiați, părând gata să se prăbușească de durere.Decedata a fost expusă celor prezenți, fiind transportată în sicriu fără capac, deși avea pe față urmele cumplitului accident, comunitatea fiind siderată și revoltată la adresa autorului faptei, aflat în stare de arest pentru 30 de zile. Oamenii comentau negativ, la eveniment, atât la adresa familiei autorului cât și a poliției din Novaci. Mihai Dafinescu a urcat băut la volan și a produs accidentul mortal în cauză din seara de 19 august. A fugit apoi de la locul accidentului și a fost ridicat abia a doua zi de la domiciliul familiei, cu mandat. Sunt persoane care susțin că părinții tânărului au încercat să-l scape de arest, făcând eforturi să-i scadă acestuia alcolemia.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Recidivist, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Postat acum

on

De către

Un gorjean, recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce l-a bătut cu pumnii și picioarele pe un consătean din Dănciulești, cu care era în conflict. Victima a suferit leziuni interne și a fost operată de urgență.
”În după-amiaza zilei de 04.11.2023, în jurul orelor 16:04, pe fondul unei stări conflictuale recente (un conflict fizic minor desfășurat anterior la localul aparținând SC RALSOFAD SRL din aceiași localitate), inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj, l-a lovit puternic și repetat pe aceasta, cu pumnii și mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală, provocându-i astfel leziuni interne grave care i-au pus în pericol viața şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi condus în mod previzibil la deces”, arată un comunicat emis de procurorii gorjeni.
În data de 05.11.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, ulterior cerând arestarea preventivă a agresorului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Trei drumuri din Gorj, închise până la primăvară

Postat acum

on

De către

Trei sectoare de drum din județul Gorj vor fi închise pe timpul iernii. Consiliul Județean a anunțat măsuri speciale, după o analiză. Reprezentanții județului au anunțat că traficul pe cele trei drumuri va rămâne blocat până la data de 15 martie 2024.
Drumurile închise sunt: DJ 664 Schela – limita județului Hunedoara;
DJ 672C Runcu – Cheile Sohodolului – limita județului Hunedoara; DJ 662 Vladimir – Hurezani.
Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că măsura a fost luată pentru a preîntâmpina eventuale accidente.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Accident la Dacorex, două mașini lovite

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc în urmă cu cinsprezece minute in Târgu Jiu, lângă Dacorex. Participanții la trafic semnalează că sunt două mașini lovite, un BMW și o Honda. Nu ar fi victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!