Breaking News
Home / Gorj Express Tv / VIDEO/Drum asfaltat în campania electorală VS. drum asfaltat după scrutin!

VIDEO/Drum asfaltat în campania electorală VS. drum asfaltat după scrutin!

În Motru, alegerile locale au produs schimbarea! Schimbarea primarului localității și parcă și cea a percepției cetățenilor față de investițiile realizate la finalul mandatului de fostului edil, comparativ cu cele realizate la începutul mandatului actualului. Cert este că o lucrare realizată în municipiu cu trei săptămâni înainte de alegerile din septembrie este criticată de localnicii care văd în investiția făcută din bani de la buget local, doar o disperare de campanie și o bătaie de joc la adresa banului public.

În timp ce strada asfaltată de fostul primar, la final de mandat, este un dezastru, bucăți din asfalt desprinzându-se la cea mai mică atingere, în timp ce stratul de bitum este denivelat și parcă neterminat, o altă stradă și o parcare au fost realizate, în aceste zile, sub conducerea noul primar al municipiului. De data aceasta, investiția a fost făcută respectându-se însă caietul de sarcini și standardele din proiect. O spune chiar primarul, Cosmin Morega, care supervizează lucrarea de dimineața până seara.

Prezența primarului în șantier contează, o spun chiar responsabilii firmei constructoare care susțin că lucrătorii sunt mai motivați când văd că autorității municipale îi pasă de felul cum se realizează investiția.

În Motru s-au realizat mai multe investiții de proastă calitate. Pe o stradă din oraș, gurile de canalizare au fost acoperite cu asfalt, iar pe o alta nu s-a găsit, până azi, conducta.

Aceste lucrări suportă însă modificări în prezent și asta deoarece există interes local ca investițiile în Motru să fie realizate acum și cu bun-simț și în interesul cetățeanului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *