Connect with us

EVENIMENTE

ALERTĂ! Focare de COVID-19, în mai multe instituții publice! 36 de salariați ai unui centru al DGASPC, infectați!

Postat acum

on

Situație extrem de complicată în câteva instituții publice și companii din Gorj, după ce zeci de salariați au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2. La unul din centrele DGASPC de la Tg-Cărbunești s-au înregistrat 36 de cazuri de infectări în rândul personalului angajat!

Județul Gorj a depășit 500 de infectări cu COVID-19, în ultimele 14 zile, incidența fiind, sâmbătă, în ultima zi a lunii octombrie, de 1,39 la o mie de locuitori. Sunt focare de COVID-19 în cel puțin două instituții publice și două companii de stat din județ, după ce mai mulți angajați ai acestora au fost confirmați cu noul coronavirus, în ultimele zile. La Casa Județeană de Asigurări de Sănătate se lucrează cu doar câțiva funcționari, în contextul în care câțiva salariați ai instituției au fost infectați cu SARS-CoV-2 și se află în concediu medical.

La Complexul Energetic Oltenia și Hidroelectrica sunt înregistrate, în doar câteva zile, peste 20 de infectări în rândul personalului angajat, însă cea cai gravă situație se înregistrează la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, cu zeci de salariați infectați, într-un singur centru.

36 de infectări în rândul personalului angajat se înregistrau, sâmbătă, la  Centrul de Recuperare și Reabilitare Tg-Cărbunești. Instituția oferă servicii sociale persoanelor adulte cu dizabilități, iar în aceste condiții este evident că nu beneficiarii au adus virusul în centru, ci angajații acestuia, în lipsa unor măsuri coerente ale conducerii acesteia și a DGASPC Gorj. Coordonatoul CRR Tg-Cărbunești este Nicoleta Danciu, șefa organizației județene Gorj a UDMR.

 

GorjExpress

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

S-a dus cu două sticle de vin la școală

Postat acum

on

De către

Un elev de la un liceu din Târgu Jiu a fost prins cu două sticle de vin, la școală. Tânărul consuma dintr-una din sticle, în momentul în care a fost observat de oamenii legii.
Elevul de clasa a XII-a a fost amendat de poliție. „Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.
De asemenea, polițiștii locali l-au condus pe elevul de 18 ani la cancelaria liceului și au informat conducerea unității școlare în legătură cu aspectele constatate. Băiatul avea absență în catalog la ora la care a fost găsit în curtea școlii și avea două sticle de vin asupra lui, una dintre ele fiind neîncepută”, ai comunicat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Hărțuia femei pe stradă. Polițiștii l-au prins

Postat acum

on

De către

În urma informațiilor apărute pe o pagină de socializare, referitoare la un bărbat care urmărește mai multe femei pe străzile din municipiul Târgu Jiu, polițiștii gorjeni au întocmit dosar penal suspectului. ”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că ieri, 3 octombrie a.c., un bărbat, de 50 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, ar fi urmărit în mod nejustificat două femei și o minoră de 13 ani, cărora le-ar fi adresat expresii cu conotație sexuală. A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire și tentativă la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, iar în prezent sunt efectuate cercetări, pentru stabilirea situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dispariție la Târgu Jiu – Poliția a intrat în alertă!

Postat acum

on

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Gorj efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cunoscut cu afecțiuni psihice. În data de 3 octombrie, numitul Rusalim Robert a plecat de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit. În această dimineață, tatăl său a sesizat dispariția sa, solicitând sprijinul polițiștilor pentru a-l găsi. Semnalmente: înălțime 1,70 metri, aproximativ 50 de kilograme, ten măsliniu, păr șaten, barba tunsă scurt, ochi căprui. La momentul plecării, bărbatul purta o bluză de trening de culoare negru, o bluză de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de adidași de aceeași culoare. Bărbatul este cunoscut cu plecări repetate. Dacă dețineți informații relevante despre persoana căutată, vă rugăm să apelați SNUAU 112.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK