Connect with us

EVENIMENTE

ALERTĂ! Focare de COVID-19, în mai multe instituții publice! 36 de salariați ai unui centru al DGASPC, infectați!

Postat acum

on

Situație extrem de complicată în câteva instituții publice și companii din Gorj, după ce zeci de salariați au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2. La unul din centrele DGASPC de la Tg-Cărbunești s-au înregistrat 36 de cazuri de infectări în rândul personalului angajat!

Județul Gorj a depășit 500 de infectări cu COVID-19, în ultimele 14 zile, incidența fiind, sâmbătă, în ultima zi a lunii octombrie, de 1,39 la o mie de locuitori. Sunt focare de COVID-19 în cel puțin două instituții publice și două companii de stat din județ, după ce mai mulți angajați ai acestora au fost confirmați cu noul coronavirus, în ultimele zile. La Casa Județeană de Asigurări de Sănătate se lucrează cu doar câțiva funcționari, în contextul în care câțiva salariați ai instituției au fost infectați cu SARS-CoV-2 și se află în concediu medical.

La Complexul Energetic Oltenia și Hidroelectrica sunt înregistrate, în doar câteva zile, peste 20 de infectări în rândul personalului angajat, însă cea cai gravă situație se înregistrează la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, cu zeci de salariați infectați, într-un singur centru.

36 de infectări în rândul personalului angajat se înregistrau, sâmbătă, la  Centrul de Recuperare și Reabilitare Tg-Cărbunești. Instituția oferă servicii sociale persoanelor adulte cu dizabilități, iar în aceste condiții este evident că nu beneficiarii au adus virusul în centru, ci angajații acestuia, în lipsa unor măsuri coerente ale conducerii acesteia și a DGASPC Gorj. Coordonatoul CRR Tg-Cărbunești este Nicoleta Danciu, șefa organizației județene Gorj a UDMR.

 

GorjExpress

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR