Connect with us

POLITICĂ

Un deputat vrea semafor, după ce a văzut un accident

Postat acum

on

Un deputat de Gorj a cerut autorităților de la Târgu Jiu să monteze semafor în zona pieței centrale, după ce a fost martor la un accident. Parlamentarul PSD, Mihai Weber, susține că zona este una foarte aglomerată și din cauza parcării supraaglomerate, vizibilitatea este redusă pentru șoferi. În zona Pieței Centrale au fost numeroase incidente. Liderul PSD spune că situația s-ar schimba, dacă ar exista o semaforizare vizibilă. „Eu am depus o solicitare Consiliului Local și primarului municipiului Târgu-Jiu, pentru analizarea situației din zona Piața Centrală. Trecerea de pietoni de la Direcția Publică de Protecție Socială este greu de observat, deoarece sunt mașini parcate până în apropierea ei. Este un pericol și pentru pietoni, dar și pentru conducătorii auto, care nu au vizibilitate. Cred că instalarea unui semafor cu buton și a unui semafor suspendat la această trecere de pietoni ar ajuta la fluidizarea circulației și la diminuarea riscurilor cauzate de fluxul mare de pietoni din această zonă comercială”, a declarat Mihai Weber.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR