Connect with us

ULTIMA ORĂ

Contract cu polonezii, pentru 11 troleibuze noi, la Târgu Jiu

Postat acum

pe

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au semnat contractul pentru livrarea primelor 11 troleibuze noi, dintr-un total de 22, ce ar trebui să ajungă în municipiu. Edilii s-au întâlnit cu reprezentanții firmei Solaris, din Polonia, care au venit  în Gorj, pentru parafarea contractului. „Anul acesta vom și primi o mare parte dintre noile mijloace de transport în comun. Curând vom avea finalizată documentația pentru celelalte 9 troleibuze prevăzute în acest proiect, urmând ca ulterior să implementăm și al doilea proiect care, pe lângă alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii și a bazei TRANSLOC. Valoarea acestui prim proiect este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanțează cu 2%, adică 982.615,14 lei”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

„Haiducul” de Runcu, cu trei capete de acuzare, prins când vroia să părăsească țara

Postat acum

pe

Barbatul bănuit de ultraj si conducere cu permisul anulat a fost identificat, în judetul Bihor, în timp ce se deplasa cu un microbuz de persoane, înspre granita, încercând sa părăsească țara, către Ungaria.

Respectivul va fi adus pentru cercetări în aceasta seara la IPJ Gorj, în jurul orelor 21‐22. Respectivul este responsabilul acelor filmulețe în care acesta înjură polițiști și își distruge mașină cu care face off-road.

Continuă să citești

EVENIMENTE

Tamponare pe Calea București în Târgu Jiu

Postat acum

pe

Un eveniment rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe Calea București, în Târgu Jiu. S-au înregistrat doar pagine materiale și nu victime.

 

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

Noul prefect trimite Corpul de Control la Serviciul de Ambulanță Gorj

Postat acum

pe

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, va trimite mâine, 8 martie 2021, Corpul de Control, la Serviciul de Ambulanță Gorj, pentru a verifica dacă s-au respectat toate procedurile în cazul decesului șefului Inspecție Sănătate Publică din cadrul DSP Gorj, Adrian Virgil Dobrin.

La finalul verificărilor, raportul Corpului de control al prefectului va fi făcut public, anunță Prefectura Gorj.

Salariatul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, în vârstă de 48 de ani, bolnav de COVID-19, a murit, sâmbătă seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, după ce a fost preluat de la Spitalul Târgu Cărbuneşti cu o ambulanţă, pentru a fi transferat la o unitate medicală din Bucureşti, însă pe drum o siguranţă a tabloului electric al salvării a cedat, ventilatorul nemaifuncţionând. „Pacientul respectiv era internat la Spitalul Târgu Cărbuneşti în stare destul de gravă. A fost solicitată ambulanţa pentru transferul dumnealui la Spitalul Universitar Bucureşti, la 15,02 maşina a plecat către spital pentru preluarea pacientului, a fost luat pe ventilator, pentru că avea nevoie de oxigen. La intrarea în Râmnicu Vâlcea, una din siguranţele din tabloul electric al ambulanţei a cedat şi ventilatorul nu a mai funcţionat. Echipajul a trecut pe ventilare manuală pe balon şi a luat hotărârea de a intra în UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea”, a anunțat Constantin Mitroi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
„La 17,30, pacientul a fost predat în UPU Râmnicu Vâlcea, a fost stabilizat, dar ulterior, din cauza stării de sănătate foarte grave, starea de sănătate a început să se deterioreze, la ora 20,00, deci după două ore şi jumătate de la predarea în UPU, la ora 20,00 acesta a intrat în stop cardiorespirator şi a murit”, a declarat, astăzi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi. Directorul a mai anunţat că se vor efectua verificări în acest caz.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Senin
06:5318:22 EET
Se simt: 3°C
Vânt : 6km/h SW
Umiditate : 51%
Presiunea aerului: 1022.01mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-3°C
8/0°C
6/-1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI