Connect with us

EVENIMENTE

Tranzacție dubioasă! Primăria Bustuchin a închiriat un microbuz cu o sumă cu care își putea cumpăra unul nou

Postat acum

on

Bugetul public al comunei Bustuchin a fost împovărat cu un contract de închiriere neeconomicos pentru comunitate. Mai exact, administrația locală a decis să arunce peste 800 de milioane de lei vechi pe chiria unui microbuz pe care-l poate folosi în următorii doi ani. Suma reprezintă aproape 80% din prețul de achiziție a unui astfel de autovehicul nou.

 

Primăria Bustuchin a încheiat un contract de leasing operational cu un SRL din Capitală pentru închirierea unui microbuz Ford Transit cu 8 locuri, pentru o perioadă de 25 de luni.

Afacerea a costat bugetul local 81.573 de lei, iar suma include înmatricularea autovehiculului, rovinieta, asigurări, CASCO cu fransiza de 100 de euro și RCA, plus mentenață și anvelope de iarnă.

Condiția este ca în cei doi ani și o lună, perioadă pentru care se va încheia un contract, primăria să nu depășească 13.000 de km, pe an.

Tranzacția este una extrem de dubioasă, în contextul în care un Ford Transit, cu aceleași caracteristici, pe site-ul unui dealer, costă un pic peste 22.000 de euro.

Practic, costul chiriei pentru cei doi ani, se ridică la aproximativ 17.000 de euro, ceea ce reprezintă 77% din prețul unui microbuz nou care ar fi rămas spre folosință la primărie.

GorjExpress.ro

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR