Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. ”Dorel”, în acțiune la Albeni! Trage apa de pe câmp și o golește pe șosea!

Postat acum

on

 

După inundațiile de săptămâna trecută, în urma cărora sute de familii au suferit pagube materiale, autoritățile au făcut eforturi considerabile pentru a înlătura efectele acestora, însă există și zone unde s-a acționat ilogic, iar acest lucru este evident.

La intrarea în comuna Albeni, tot câmpul a fost inundat, iar apele au cuprins și o parte considerabilă din șosea, ceea ce a făcut ca traficul să se desfășoare cu dificultate în zonă.

După o săptâmână de la inundații, apa încă nu s-a retras în totalitate de pe șosea, și asta și din cauză că cei care trag apa de pe câmp cu motopompele o golesc exact pe partea carosabilă.

Așa s-a întâmplat și miercuri când, după cum se poate observa în imagini, un ”Dorel” local, în loc să prelungească furtunul cu câțiva metri, pentru a duce apa într-o rigolă de pe marginea șoselei, trăgea apa de pe un teren adiacent și o deversa în mijlocul drumului.

GorjExpress.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR