Connect with us

ACTUALITATE

Video: Scandal cu săbii, topoare și bâte la Budieni! Femeie bătută până la sânge

Postat acum

on

Scandal în Budieni între două familii de rromi, motivația fiind un teren intravilan deținut de membrii agresați. Astăzi, 30 de bărbați și femei din Dragoieni și din Budieni de la familia care pretinde terenul au venit peste familia lui Pătru Ioana, Pătru Laurențiu și Fota Loredana cerandu-le 6000 de lei pentru terenul deținut de cei trei. Când li s-a propus judecată țigănească, cei 30 au tăbărât peste cele trei femei aflate in curte. Pătru Ioana a fost cea mai lovită, cu o bâtă de baseball în cap. Mahalaua a sărit în sprijinul femeii. Mătușa femeii a fost și ea agresată.

 

Cei 30 aveau săbii, pumnale și bâte de baseball. Femeia de 41 de ani a fost dusă cu ambulanța la spital, având capul spart. Femeia a fost luată de vecini și pusă în ambulanță.

Poliție, jandarmi, ambulanță, la fața locului. Se fac cercetări în prezent la locuința victimei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Se asfaltează drumul din Călugăreni

Postat acum

on

De către

Primarul de Padeș, Mihăița Troacă, anunță că niciun drum neasfaltat în localitate. „Am început asfaltarea din centrul satului Calugareni pana la Padeș, în următoarele zile se va circula in mod restricționat pe acest tronson de drum și se va mai opri alimentarea cu apa, deoarece lucrăm la devierea conductei de apă în dreptul podețelor tubulare nou instalate”, anunță edilul local.

Acesta i-a mulțumit public președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru tot sprijinul acordat.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salariul minim se face 3.000 lei, din ianuarie

Postat acum

on

De către

Salariul minim crește, de la 1 ianuarie, la 3.000 de lei, din care 200 de lei nu vor fi impozitați. Angajații din construcții vor avea o creștere la 4.000 de lei, pentru salariul minim. „Guvernul și partenerii sociali au căzut de acord în privința majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei – din care 200 lei scutiți de impozit și contribuții de asigurări. Totodată, s-a stabilit ca salariul minim pentru sectorul construcțiilor sa crească la 4.000 de lei tot de la 1 ianuarie 2023. «Am considerat necesar să ne consultăm pe acest subiect cu partenerii sociali, pentru ca, în funcție de propunerile lor și de perspectivele bugetare pentru anul viitor, să venim cu o soluție realistă pentru contextul actual», a declarat premierul Nicolae-Ionel Ciucă”, arată un comunicat al Guvernului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Un nou membru în CS al Complexului Oltenia

Postat acum

on

De către

Un nou membru va fi numit, azi, în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Acționariatul companiei se întrunește, în cursul zilei, într-o ședință, pe a cărei ordine de zi este și completarea CS-ului. Asta, deoarece mandatul unuia dintre membri, Alexandru Gătejescu, avocat din Craiova, expiră pe 27 noiembrie. Cel care va fi numit în Consiliul de Supraveghere va avea contract pe 4 luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR