Connect with us

EVENIMENTE

Țoale de vânzare la Piața Mare! Vânzătorul nu impune distanță că nu are spațiu nici pentru el

Postat acum

on

Încă de la începutul lunii martie, una dintre ordonanțele militare în vigoare a interzis comerțul în spații care nu asigură distanțe între cumpărători și nu pun produse de dezinfecție la dispoziția clienților. Problema este că nimeni nu controlează și dacă agenții economici mici respectă aceste prevederi. La Piața Centrală, de exemplu, în minusculele spații în care se vând haine, vânzătorul nu poate impune distanță pentru cumpărători, deoarece în perimetrul mic ocupat, omul nu are loc nici măcar pentru el. De dezinfecție, și la acest capitol sunt probleme, singura scuză fiind lipsa de clienți, pentru că nimeni nu poate explica urgența către un polițist dacă este găsit, încercând un blug, în magazinul de țoale de la colț.

Durerea este că în timp ce patronul magazinului de haine și-a lăsat magazinul deschis fără să respecte nimic sau aproape nimic, magazinele vecine s-au închis pe motiv că nu sunt farmacii ori nu au la vânzare electronice sau produse alimentare. Așa că, pentru unii, comerțul se practică în pandemie și în funcție de interpretare,  a ordonanței militare.

De interpretare este vorba și când polițiștii locali trec pe lângă magazinele în cauze și se fac că nu le văd. O întrebare nu ar strica, poate și un ochi în interior, de ce nu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR