Connect with us

EVENIMENTE

Pensionarul din Tismana a murit de COVID că nu a plătit 7000 de euro pentru o intervenție pe cord

Postat acum

on

Decesul lui Nelu Pau, pensionarul din Topești-Tismana, de Coronavirus, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în timp ce acesta avea grave probleme cardiace, a stârnit polemică în rândul celor care l-au cunoscut pe bărbatul de 66 de ani. Majoritatea cunoscuților au pus sub semnul întrebării diagnosticul ,,coronavirus”, iar unii chiar au învinuit medicii de la Timișoara, pe care Pau i-a vizitat recent, că nu l-au operat pe acesta pe bani dar, i-au dat în schimb, gratis, Covid 19.

Unii au spus că pensionarului i s-ar fi cerut 7000 de euro pentru o intervenție pe cord, pe care acesta nu i-a plătit, la întoarcere de la Timișoara el simțindu-se mult mai rău. Abia la două zile de la decesul acestuia la spital, a venit rezultatul pozitiv care atesta că pensionarul fusese infectat de coronavirus, vizita la Timișoara fiindu-i, de fapt, fatală.

DSP Gorj a spus despre pacient următoarele: ,,Din data de 05.04.2020 era în Secția ATI, iar  proba COVID-19 a fost recoltată în data de 06.04.2020.  A fost confirmat pozitiv în data de 09.04.2020. Condiții medicale preexistente: Insuficiență cardiacă. Cardiomiopatie dilatativă. Emfizem pulmonar. Bloc atrio-ventricular. Pleurezie masiva. BPOC. Bărbatul a decedat în data de 07.04.2020. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj au demarat ancheta epidemiologică, în vederea identificării persoanelor care au intrat în contact direct cu bărbatul”.

Fiica decedatului din Topești și familia acesteia se află în izolare, în timp ce corpul decedatului va fi supus unei autopsi cerute de aparținători.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR