Connect with us

EDUCAȚIE

Tânără de excepție, premiată la Rovinari

Postat acum

on

O elevă de excepție a fost premiată de autoritățile din Rovinari. Daria Bolborea, o tânără din orașul Rovinari, a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, singura medie de 10 obținută în orașul Rovinari. A fost premiată cu 10.000 de lei.

„Am avut deosebita onoare să o cunosc personal pe Daria Bolborea, o tânără de excepție a orașului Rovinari.

Daria a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, singura medie de 10 obținută în orașul Rovinari și printre puținele note maxime obținute în județul Gorj.

Pentru performanța înregistrată, pentru eforturile depuse și dăruirea cu care a învățat, cu sprijinul Consiliului Local i-am acordat un stimulent financiar în valoare de 10.000 de lei.

Acest premiu reprezintă însă doar o mică parte din întreaga apreciere pe care i-o purtăm.

Daria învață acum la un liceu de prestigiu din Timișoara, iar la finalizarea studiilor liceale spune că se va îndrepta către medicină sau cercetare.

Cu siguranță, orice cale va alege, o să realizeze lucruri mărețe și ne va face mândri de faptul că este rovinăreancă.

Avem nevoie de tineri precum este Daria. Avem nevoie de tineri asumați și implicați, avem nevoie de tineri care să iasă în față.

Noi ca autoritate îi sprijinim pe tineri cu tot ce se poate și facem tot posibilul pentru a asigura infrastructura necesară desfășurării unui act educațional de cea mai bună calitate.

Felicitări, Daria!

Mult succes pe mai departe!

Cu aleasă prețuire,

Primar,

Robert Dorin Filip”, conform primarului Robert Filip.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

O campioană mondială vine la Târgu Jiu

Postat acum

on

Pe 27 septembrie, începând cu ora 17,00 elevii din Târgu Jiu au întâlnire cu Denisa Tîlvescu, multiplă campioană europeană și mondială la canotaj, la hub-ul“ Europa pentru tineri”. Tinerii vor discuta cu sportiva despre oportunitățile pe care i le-a oferit Uniunea Europeană în parcursul său profesional.

„Participă, alături de noi, Ambasadorii Juniori – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și elevi ai C.N.E.T. – Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, interesați de avantajele oferite tinerilor de către Uniunea Europeană și de cum pot să devină cetățeni europeni activi. Dacă dorești să participi și tu, te rugăm să ne contactezi la tel. +40 (783) 062 900. Persoană contact: Oprea Patricia”, conform organizatorilor.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Veste bună pentru elevii gorjeni

Postat acum

on

Veste bună pentru elevii şi profesorii din Gorj și din România. Aceștia vor avea în scurt o zi liberă. Motivul este Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie. În acest an, ziua de 5 octombrie pică într-o zi de joi, așadar elevii vor merge la școală numai patru zile în săptămâna 2-8 octombrie. Ziua Educației este celebrată în fiecare an, la nivel mondial, pe data de 5 octombrie, încă din anul 1994.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

23 de elevi performanți și 2 profesori, invitați la Bruxelles de europarlamentarul Marinescu

Postat acum

on

De către

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, anunță că un grup de elevi cu rezultate la învățătură și doi profesori au plecat în capitală Belgiei, la invitația europarlamentarului liberal Marian-Jean Marinescu.

„Sunt bucuros să vă anunț că în această dimineață, 23 de elevi performanți și dedicați, însoțiți de 2 profesori cu aceleași calități, au pornit într-o excursie de neuitat la Bruxelles – o recompensă bine meritată pentru eforturile lor excepționale în cadrul școlii. Îi mulțumesc domnului europarlamentar liberal Marian-Jean Marinescu pentru invitație, dar și colegilor din PNL Gorj pentru susținerea propunerii privind deplasarea la Bruxelles a elevilor merituoși din județul nostru.Vă felicit încă o dată pentru performanțele voastre excepționale și vă doresc o excursie plină de descoperiri și bucurii”, a transmis prefectul de Gorj, Iulian Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK