Connect with us

SPORT

Start într-o nouă ediție de campionat la fotbal pentru copiii de la CSM

Postat acum

on

Grupele de fotbal juniori ale Clubului Sportiv Municipal din Târgu-Jiu încep campionatele. Vineri, 1 septembrie, se dă startul într-o nouă ediție de campionat la nivel juvenil. Pentru secția de fotbal a CSM Târgu Jiu, care a pornit la drum în 2022, este al doilea sezon în care are echipe de juniori înscrise în competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal. Primii care deschid seria meciurilor din noul sezon sunt juniorii D, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu. Juniorii de la CSM Târgu Jiu se vor înfrunta cu grupele similare de la CS Jiul Rovinari și AS Jiul Rovinari, iar juniorii E, pregătiți de Adrian Popescu, se vor confrunta cu grupa similară de la CS Jiul Rovinari. Mario Găman ne-a spus care sunt obiectivele sale pentru noul sezon.

Mario Găman, antrenor juniori D CSM Târgu Jiu: ”După o pauză competițională foarte lungă, în acest weekend încep campioantele județene la juniori D și E, iar noi pornim la drum cu ambele grupe la juniori D, grupa de 2011 anul acesta fiind pe vârstă, dar și cu grupa de 2012, cu an an mai mici. Ținând cont de parcursul excelent de anul trecut al ambelor grupe, prin prisma evoluțiilor colective foarte bune, dar și a prestațiilor individuale din teren, și anul acesta vrem să continuăm pe aceeași linie. Noi rămânem consecvenți principiilor noastre: muncă, talent și fotbal cu zâmbetul pe buze. Ne dorim ca acești copii să crească de la an la an din toate punctele de vedere. Cum nu avem presiunea rezultatelor, noi ne dorim ca ei să joace cu entuziasm, cu pasiune și cu multă încredere și să se bucure de aceste jocuri, iar pe viitor să ne mândrim cu acești talentați jucători gorjeni și cu pasul lor către marea performanță. Așteptăm și părinții la meciuri să-i încurajeze pe cei mici și să-i aplaude indiferent de situație și să se bucure de spectacol. Ne dorim ca implicarea sunetelor către arbitri să nu mai existe, pentru că trebuie să înțelegem că numai împreună ne putem atinge scopul, acela de creștere corectă și naturală a acestor minunați copii și ușor să uitam de orgoliile create și nuanțate fără rost și să ne gândim mai mult la acești tineri care încă mai practică acest fenomen. Hai CSM!”

Și antrenorul Bobi Staicu a vorbit despre obiectivele pentru noul sezon.

Bobi Staicu, antrenor juniori D CSM Târgu Jiu: ”Iată că după o lungă pauză competițională a venit și momentul începerii campionatului județean. Prima etapă vom fi gazde cu ambele grupe. Rămânem cu aceleași obiective. Vrem să-i facem pe copii să practice acest sport cu zâmbetul pe buze, dar în același timp să facem partide cât mai bune și să creștem de la meci la meci”.

Campionatul Județean

Ediția 2023-2024

Etapa 1

Târgu Jiu, Complex Sportiv, Teren Sintetic

Vineri 01.09.2023

Juniori D – Ora 10.00

CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari

Juniori E – Ora 11.30

CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari

Sâmbătă 02.09.2023

Juniori D – Ora 08.30

CSM Târgu Jiu 2 – AS Junior Târgu Jiu

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI D: David Bucă, Sebastian Folcuț, Tudor Grecu, Mario Gureanu, Gabriel Hodoiu, Cristian Hodoiu, Gabriel Ilinca, Ianis Lunceanu, Radu Lumezeanu, Rareș Motorga, Robert Neamțu, Andrei Pop, Ștefan Popescu, Radu Ciurea Predescu, Ianis Sandu, Radu Teodorescu, Gabriel Truță, Robert Iriza, Radu Flițan.

LOT CSM TÂRGU JIU2 JUNIORI D: Mihnea Anghel, Eduard Belgiu, Denis Ciulavu, Nicolas Chirțibuș, Jayden Covercă, Rareș Dănescu, Rareș Dobre, Ianis Fîciu, Raul Grindeanu, Mihai Iordache, David Neamțu, Alexandru Neferu, Sebastian Nicolcescu, Mauritzyio Pană, Radu Popescu, Denis Râcu, Casian Schinteie, Sebastian Stoenescu, Robert Țacu, Alberto Iriza, Rareș Luță, Codrin Cinciulescu, Andrei Dinu.

În acest sezon antrenorul Adrian Popescu se va ocupa de Juniorii E de la CSM Târgu Jiu. Adrian Popescu speră într-un debut bun de campionat.

Adrian Popescu, antrenor Juniori E CSM Târgu Jiu: ”Sper să avem un început de campionat mai bun decât anul trecut, pentru că acum suntem un grup mult mai închegat. Copiii au înțeles ce vreau de la ei în timpul jocului. Începem cu încredere și cu speranța că o parte din acești copii vor face în anii următori pasul către marea perfomanță”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

CSM Târgu Jiu: Luptătorii Istrătescu și Mitoi, la finalele Campionatului Național Individual de Lupte Libere

Postat acum

on

De către

Luptătorii gorjenii încep toamna în forță, anunță CSM Târgu Jiu! Sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu vor participa în această săptămână la Finalele Campionatului Național Individual de lupte libere U15 și U20. Octavian Mitoi va intra pe saltea la U20, la categoria 74 de Kg, iar Amelian Istrătescu, la U15, la categoria 75 de Kg. ”Am încredere mare că cei doi sportivi vor merge să lupte din nou pentru medalii, așa cum au făcut și la precedentele competiții”, a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu. Competiția se va desfășura în perioada 21-24 septembrie, la Târgu Mureș.

Timp de trei zile, orașul Târgu Mureș va găzdui cei mai buni luptători din țară la categoriile de vârstă U20 și U15. Turneul din Ardeal se anunță unul extrem de puternic, pentru că la startul competiției se vor alinia sute de luptători din întreaga țără. Printre aceștia se numără și cei doi sportivi medaliați cu bronz la Cupa României din acest an, Octavian Mitoi și Amelian Istrătescu.

La Cupei României destinată sportivilor sub 20 de ani, desfășurată în luna mai, la Constanța, tânărul luptător Octavian Mitoi, sportiv pregătit de Mădălin Gorjanu, a urcat pe podium la categoria 74 de Kg. El a cucerit medalia de bronz, deși a trebuit să lupte împotriva unor sportivi cu un an sau chiar doi ani mai mari decât el. Situația stă la fel și în cazul turneului de la Târgu Mureș, Octavian fiind unul dintre cei mai mici sportivi, ca vârstă, care intră la categoria U20. Chiar și în aceste condiții, Octavian Mitoi merge în Ardeal cu gândul la o nouă medalie. Mădălin Gorjanu are încredere în sportivul său că va reuși să intre lupta pentru o nouă medalie.

La U15, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de Amelian Istrătescu, care va intra pe saltea la categoria 75 de Kg. Talentatul sportiv gorjean este medaliat cu bronz la categoria lui de greutate, la Cupa României, competiție desfășurată în primăvara acestui an, la Piatra Neamț. Sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu merge la Târgu Mureș cu gândul la o nouă medalie. Amelian are însă de tras tare până la cântarul oficial. Mădălin Gorjanu este convins că elevul său va fi apt pentru competiția de la Târgu Mureș.

Continuă să citeşti

SPORT

Ce se decide azi la Asociația Județeană de Fotbal Gorj

Postat acum

on

Miercuri, 20 septembrie, de la ora 12,00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Gorj se va desfășura tragerea la sorți a meciurilor contând pentru 16-imile Cupei României, faza județeană. Partidele se vor disputa pe 27 septembrie, de la ora 16,30.

Continuă să citeşti

SPORT

Publicul este chemat în număr mare la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Postat acum

on

Handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe teren propriu după două săptămâni de pauză. Fetele au reușit două rezultate extrem de importante și, alături de public, țintesc a treia victorie consecutivă. Sâmbătă de la ora 18,00, la Sala Sporturilor, va avea loc meciul din etapa a V-a din Liga Florilor. Față în față vor fi fetele de la CSM Târgu Jiu și handbalistele de la Gloria Buzău.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR