Connect with us

SPORT

Start într-o nouă ediție de campionat la fotbal pentru copiii de la CSM

Postat acum

on

0 Shares

Grupele de fotbal juniori ale Clubului Sportiv Municipal din Târgu-Jiu încep campionatele. Vineri, 1 septembrie, se dă startul într-o nouă ediție de campionat la nivel juvenil. Pentru secția de fotbal a CSM Târgu Jiu, care a pornit la drum în 2022, este al doilea sezon în care are echipe de juniori înscrise în competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal. Primii care deschid seria meciurilor din noul sezon sunt juniorii D, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu. Juniorii de la CSM Târgu Jiu se vor înfrunta cu grupele similare de la CS Jiul Rovinari și AS Jiul Rovinari, iar juniorii E, pregătiți de Adrian Popescu, se vor confrunta cu grupa similară de la CS Jiul Rovinari. Mario Găman ne-a spus care sunt obiectivele sale pentru noul sezon.

Mario Găman, antrenor juniori D CSM Târgu Jiu: ”După o pauză competițională foarte lungă, în acest weekend încep campioantele județene la juniori D și E, iar noi pornim la drum cu ambele grupe la juniori D, grupa de 2011 anul acesta fiind pe vârstă, dar și cu grupa de 2012, cu an an mai mici. Ținând cont de parcursul excelent de anul trecut al ambelor grupe, prin prisma evoluțiilor colective foarte bune, dar și a prestațiilor individuale din teren, și anul acesta vrem să continuăm pe aceeași linie. Noi rămânem consecvenți principiilor noastre: muncă, talent și fotbal cu zâmbetul pe buze. Ne dorim ca acești copii să crească de la an la an din toate punctele de vedere. Cum nu avem presiunea rezultatelor, noi ne dorim ca ei să joace cu entuziasm, cu pasiune și cu multă încredere și să se bucure de aceste jocuri, iar pe viitor să ne mândrim cu acești talentați jucători gorjeni și cu pasul lor către marea performanță. Așteptăm și părinții la meciuri să-i încurajeze pe cei mici și să-i aplaude indiferent de situație și să se bucure de spectacol. Ne dorim ca implicarea sunetelor către arbitri să nu mai existe, pentru că trebuie să înțelegem că numai împreună ne putem atinge scopul, acela de creștere corectă și naturală a acestor minunați copii și ușor să uitam de orgoliile create și nuanțate fără rost și să ne gândim mai mult la acești tineri care încă mai practică acest fenomen. Hai CSM!”

Și antrenorul Bobi Staicu a vorbit despre obiectivele pentru noul sezon.

Bobi Staicu, antrenor juniori D CSM Târgu Jiu: ”Iată că după o lungă pauză competițională a venit și momentul începerii campionatului județean. Prima etapă vom fi gazde cu ambele grupe. Rămânem cu aceleași obiective. Vrem să-i facem pe copii să practice acest sport cu zâmbetul pe buze, dar în același timp să facem partide cât mai bune și să creștem de la meci la meci”.

Campionatul Județean

Ediția 2023-2024

Etapa 1

Târgu Jiu, Complex Sportiv, Teren Sintetic

Vineri 01.09.2023

Juniori D – Ora 10.00

CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari

Juniori E – Ora 11.30

CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari

Sâmbătă 02.09.2023

Juniori D – Ora 08.30

CSM Târgu Jiu 2 – AS Junior Târgu Jiu

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI D: David Bucă, Sebastian Folcuț, Tudor Grecu, Mario Gureanu, Gabriel Hodoiu, Cristian Hodoiu, Gabriel Ilinca, Ianis Lunceanu, Radu Lumezeanu, Rareș Motorga, Robert Neamțu, Andrei Pop, Ștefan Popescu, Radu Ciurea Predescu, Ianis Sandu, Radu Teodorescu, Gabriel Truță, Robert Iriza, Radu Flițan.

LOT CSM TÂRGU JIU2 JUNIORI D: Mihnea Anghel, Eduard Belgiu, Denis Ciulavu, Nicolas Chirțibuș, Jayden Covercă, Rareș Dănescu, Rareș Dobre, Ianis Fîciu, Raul Grindeanu, Mihai Iordache, David Neamțu, Alexandru Neferu, Sebastian Nicolcescu, Mauritzyio Pană, Radu Popescu, Denis Râcu, Casian Schinteie, Sebastian Stoenescu, Robert Țacu, Alberto Iriza, Rareș Luță, Codrin Cinciulescu, Andrei Dinu.

În acest sezon antrenorul Adrian Popescu se va ocupa de Juniorii E de la CSM Târgu Jiu. Adrian Popescu speră într-un debut bun de campionat.

Adrian Popescu, antrenor Juniori E CSM Târgu Jiu: ”Sper să avem un început de campionat mai bun decât anul trecut, pentru că acum suntem un grup mult mai închegat. Copiii au înțeles ce vreau de la ei în timpul jocului. Începem cu încredere și cu speranța că o parte din acești copii vor face în anii următori pasul către marea perfomanță”.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Clubul Gilortul organizează o acțiune caritabilă

Postat acum

on

De către

Clubul Gilortul  a anunțat că organizează o acțiune caritabilă, de strângere de fonduri, pentru familia lui Tiberiu Grămadă.

,,CS Gilortul organizează o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru sprijinirea tatălui lui Tiberiu Grămadă, care trece printr-o dramă. Acesta suferă de o boală cruntă și este înternat la un spital din Cluj-Napoca. Tiberiu este portar la echipa secundă a clubului nostru și este foarte afectat de ceea ce i se întâmplă tatălui său.
Toate persoanele care doresc și își permit, pot face un gest de omenie prin donarea oricărei sume de bani în urnele ce vor fi amplasate la Stadionul Cristinel Răducan cu ocazia partidei dintre Gilortul 2 și Minerul Mătăsari, care contează pentru etapa 19, Liga 4 Gorj, meci ce se va disputa duminică, 14 aprilie 2024, începând cu ora 16:00. Vă mulțumim!”, au comunicat reprezentanții Clubului.

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” calificată la Națională!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a câștigat Etapa Zonală(Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș și Dâmbovița), desfășurată la Pitești. Sub atenta coordonare a domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin, fetele au reușit să câștige competiția și să se califice la Etapa Națională. Datorită acestui progres, orașul nostru are privilegiul de a fi gazda competiției naționale.
Încă o dată, s-a demonstrat că prin muncă și perseverență, totul poate fi posibil!

Continuă să citeşti

SPORT

Școala „Constantin Săvoiu”, performanță și la echipa de fotbal fete!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal a fetelor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a avut o nouă performanță, reușind să obțină primul loc la Etapa Județeană, sub coordonarea domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin. Prin muncă și devotament, elevele susținute mereu de domnul profesor au demonstrat că își pot atinge scopul propus.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!