Connect with us

POLITICĂ

Și primarul liberal de Arcani a trecut la PSD Gorj

Postat acum

on

PSD Gorj a reușit să mai atragă un primar PNL, pe lângă cei patru alăturați deja organizației. Este vorba despre primarul liberal de Arcani.

„După anunțul celor patru colegi, domnii primari Marcel Romanescu, Dumitru Leuștean, Dumitru Modrea și Vili Pasăre, și domnul primar al localității Arcani, Aristică-Daniel Coiculescu, a decis să se alăture Partidului Social-Democrat Gorj. Conducerea PSD Gorj îi urează bun-venit domnului primar și îi asigură pe toți locuitorii de suport pentru dezvoltare”, anunță Biroul de Presă al PSD Gorj.

„Sunt un om cu credință și cu frică de Dumnezeu, care are în spate respectul și susținerea locuitorilor comunei. Pentru asta, le datorez tot respectul și am obligația să le reprezint interesele întotdeauna. Am o relație foarte bună și cu colegii mei primari, alături de care am elaborat proiecte comune. Este încă un motiv să mă alătur echipei PSD Gorj și să reprezint acest partid la alegerile de anul viitor”, a declarat Aristică Coiculescu, primarul localității Arcani.

„ Pentru noi, faptul că domnii primari aleg să ni se alăture, reprezintă un criteriu de evaluare. Evident că nimeni nu ar alege un partid slab și fărâmițat, ci o echipă mare și solidă. Așa cum am procedat cu toate localitățile județului, am sprijinit necondiționat interesele cetățenilor din Arcani și am susținut proiectele depuse de administrația locală. Am toată încrederea că ,alături de domnul primar Aristică Coiculescu, vom continua proiectele bune pentru comunitate”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

„ PSD Gorj are una dintre cele mai puternice echipe și continuăm să creștem. Capacitatea de lucru este enormă, iar oportunitățile și obiectivele noastre sunt identificate și lucrăm pentru a ni le atinge. Este greu să construiești cu oameni care au alte interese decât dezvoltarea județului, de aceea primarii care aleg să vină alături de noi, practic, aleg să contribuie la progres”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

 

 

 

 

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    29 octombrie 2023 at 16:37

    tot dupa ciolan…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!