Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

USLI Gorj s-a ținut de cuvânt: Cere la Tribunal anularea actelor administrative care au dus la destituirea directoarei de la Padeș

Postat acum

on

0 Shares

Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământ Gorj s-a adresat astăzi Tribunalului Gorj, pe contencios administrativ, solicitant anularea actelor care au stat la baza destituirii directorului Școlii Gimnaziale Padeș, Țuhașu Antoaneta Adriana. Directoarea a primit calificativ nesatisfăcător, fiind destituită din funcție pe 20 octombrie. USLI a considerat că destituirea a fost una ilegală.

În paralel și fosta directoare a atacat în instanță pentru calificativul incorect primit.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tupeu: Inculpatul Stan strigă hoții! Vrea dezbatere publică

Postat acum

on

De către

Silviu Ionuț Stan, fostul primar de Albeni care își așteaptă sentința în dosarul de luare de mită, susține, public, faptul că în comună se vor cumpăra voturi. Deși nu candidează la alegerile locale, a făcut-o nevasta sa, Stan invită candidații la o dezbatere publică,pe motiv că cetățenii ar fi fost mințiți, în ultimii doi ani de zile.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!