Connect with us

POLITICĂ

Secretar de primărie, în cărțile PNL pentru postul în care a fost promovat subprefectul Drăgușin!

Postat acum

on

Secretarul Primăriei Bâlteni, Marius Popescu, a fost pus în discuția organizației liberale  județene pentru a promova în funcția de subprefect, în care a fost numit, miercuri, Virgil Drăgușin. Deși, Popescu a avut susținători, mulți având o părere foarte bună despre el și considerându-l un bun profesionist, au fost voci în PNL, în special de la municipiu, care s-ar fi opus propunerii, dorindu-l pe Drăgușin. Cert este că Virgil Drăgușin a fost nominalizat în final pe funcție, numele său fiind publicat deja în Monitorul Oficial. În ce îl privește pe Marius Popescu acesta a rămas, în continuare, pe funcția de secretar al comunei Bâlteni.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR