Home / SOCIAL / Patru ani cu Decathlon Târgu-Jiu: Sport pentru toți, produse de calitate și proiecte cu impact social!

Patru ani cu Decathlon Târgu-Jiu: Sport pentru toți, produse de calitate și proiecte cu impact social!

Decathlon este pentru mulți gorjeni mai mult decât un magazin de articole sportive. Asta pentru că, cel mai mare retailer de articole de acest gen din România, dar și din lume, Decathlon, de 4 ani prezent și pe piața locală de sport din Târgu-Jiu, a demarat, în acest timp, mai multe proiecte cu un mare impact social, sprijinind mai multe ONG-uri din municipiu.  De altfel, sub egida bine cunoscutului slogan “Sport pentru toți, Totul pentru sport”, Decathlon Targu Jiu și-a dorit și a și reușit să aibă un mare impact în comunitatea sportivă locală, sprijinind totodată persoanele ce își doresc o activitate zilnică.

În cei 4 ani de funcționare, zeci de evenimente sportive au făcut deliciul participanților, încântați de proiectele și produsele Dechatlon. De altfel, numai în ultima perioadă, retailerul a sprijinit mai multe entități cum este Centrul de Zi Christian sau Asociația Inimi de Gorjeni, în dorința ca mai multe categorii de populație să prindă dragoste de sport și să-l practice cu plăcere.

“Cu siguranță este nevoie de o implicare în educația sportivă a comunității gorjene, motiv pentru care Decathlon, dorește să pună umărul și să facă sportul accesibil pentru cei mulți. Încurajez, pe această cale, comunitatea locală să practice și să se bucure activ de beneficiile sportului, înțelegând că sportul înseamnă o viață sănătoasă”, a declarat Alin Cărăgui, directorul Decathlon Tg Jiu.

De altfel, Dechatlon își propune, și în anul 2020, să faciliteze accesul la mișcare pentru toți iubitorii de sport, și să sprijine în acest sens persoanele defavorizate sau cu dizabilități din județ.

Dechatlon Târgu-Jiu este deschis cumpărătorilor, zilnic, pe Aleea Digului, nr.1, vizavi de Kaufland. Produsele Dechatlon pot fi comandate și on line pe adresa https://www.decathlon.ro/și ridicate apoi din magazinul din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *