Connect with us

EVENIMENTE

Victime colaterale în războiul CSM! Expertul sportiv Ilieș îi arată obrazul consilierului Lădaru

Postat acum

on

O sentință a Tribunalului Gorj pronunțată luni de instanța de fond în dosarul candidatului la concursul de director al CSM Târgu-Jiu, Dan Marinescu, în favoarea celui din urmă, a născut un val de replici acide în spațiul public, iar, ieri, și primele victime colaterale. Mai precis, expertul sportiv al Clubului Sportiv Municipal, Ilieș Dan Antoniu, care susține că ar fi fost blamat public de consilierul Eduard Lădaru, fost ALDE, trecut în barca PMP, pe subiectul CSM.

Declarațiile cele mai răutăcioase, și cele care mențin din păcate starea de tensiune, au fost lansate, în spațiul public, de primarul Marcel Romanescu, asta la adresa celui care a demonstrat, în instanța de judecată, că acel concurs, organizat de Primăria Târgu-Jiu, a fost unul incorect. Discuțiile au fost coborâte mult, edilul blamând, în mod repetat, reclamantul din dosar, ironizându-l, spunând că și-a certat juriștii și că CSM nu se va desființa, asta deși nu s-a pus niciodată în discuție acest lucru. Tonul războinic ridicat de Romanescu, fost cadru universitar, în spațiul public a creat și mai multă polemică iar, la minut, s-au creat două tabere, una pro Romanescu-Bălăeț alta pro-Marinescu-PSD. Partidul este implicat doar de primar în cauză, Romanescu făcând acuzații la adresa unei instanțe de judecată și a influențării sentinței fără dovezi în acest sens.

Subiectul rostogolit în spațiu public a implicat în cauză consilieri locali care au reacționat ieri în spațiul public dar și salariații CSM, club părăsit de o parte din personal, în ultimele luni. Cel care ar fi intrat ieri la malaxor a fost expertul sportiv Ilieș, care răbufnește pe pagina sa de socializare la adresa alesului local Lădaru.

,,Multumesc frumos, domnule consilier Eduard Ladaru, pentru cuvintele frumoase. Azi la o emisiune TV. din Tg.Jiu, domnul consilier Eduard Ladaru m-a jignit, mi-a adus acuzații nefondate și defăimătoare, eu nefiind prezent în emisiunea respectivă. Cu ce v-am greșit domnule consilier? Bănuiesc ca sunt următoarea țintă după fosta juristă a C.S.M Târgu Jiu pe care ați amenințat-o, iar dânsa fiind o doamnă a preferat să-şi dea demisia. Ați greșit omul, domnule consilier! Am avut în cariera mea meciuri mult mai tari, cu adversari redutabili, pe care i-am respectat indiferent de rezultatul final”, a scris Ilieș, transmițându-i asta lui Lădaru.

Acesta a mai menționat că toți copiii și juniorii (peste 100 la nr.) din cadrul C.S.M. Târgu Jiu -sectia Handbal, sunt exclusiv din Gorj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eț, deși ultimul nu are nicio implicare în cauză, și una Marinescu-PSD.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Județul Gorj a scăpat de coduri

Postat acum

on

De către

Gorjul a scăpat de codurile cu restricții, aplicate în funcție de numărul persoanelor infectate, calculat la mia de locuitori. După mult timp, județul nostru este în scenariul verde și nicio localitate nu mai este în codul roșu, considerat cel mai drastic, din punct de vedere al măsurilor aplicate. „Pentru prima dată în ultimele săptămâni, nu avem nicio localitateîn scenariul roșu, iar la nivelul județului Gorj, incidența este sub 1, ceea ce ne plasează între județele fruntașe pe țară în primele patru. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare, medicilor, asistenților, doamnelor care sunt acolo cu partea de birocrație, cu scriptica și îi sfătuiesc pe toți gorjenii să se vaccineze, să se vaccinează și iar să se vaccineze”, a declarat Corneliu Răducan Morega, prefectul de Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A vrut să urce scările cu mașina

Postat acum

on

De către

Scările de la Casa Tineretului din Târgu Jiu au fost distruse de un autoturism condus de un șofer inconștient. Acesta a intrat, în această dimineață, cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scările instituției. Autoturismul a fost grav avariat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Gravidă, ținută 2 ore la ușa Registrului Comerțului

Postat acum

on

De către

Registrul Comerțului din Târgu Jiu își bate joc de cetățenii care merg să-și rezolve problemele. Programul instituției este unul ca pentru gravide. Angajații au program cu publicul doar două ore dimineața, după care intră în pauză și mai primesc clienții, pentru alte două ore, după prânz. Asta în timpul săptămânii, iar vineri, programul se termină la ora 13:00. Cei care merg cu dosarele așteaptă cu orele, în fața instituției, în picioare, iar dacă nu au norocul să intre până la pauză, trebuie să-și piardă ziua la a doua coadă. Azi, o femeie însărcinată a așteptat aproape două ore, la ușa instituției, unde angajații își fac programul după cum vor, fără ca cineva să-i grăbească. Programul preferențial este aplicat în acest fel, de mai bine de un an, motivul invocat fiind pandemia de Covid. Nici după ce municipiul Târgu Jiu a ieșit din toate scenariile ce impun restricții, cei de la Registrul Comerțului nu au revenit la un program în care clienții să poată avea acces la ghișeu, pentru o perioadă mai mare, deși salariile funcționarilor nu au fost diminuate.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 6°C
Vânt : 0km/h SSW
Umiditate : 97%
Presiunea aerului: 1011.18mbar
Indexul UV: 0
MiercuriJoiVineri
17/4°C
19/8°C
17/3°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR