Connect with us

EVENIMENTE

Victime colaterale în războiul CSM! Expertul sportiv Ilieș îi arată obrazul consilierului Lădaru

Postat acum

on

O sentință a Tribunalului Gorj pronunțată luni de instanța de fond în dosarul candidatului la concursul de director al CSM Târgu-Jiu, Dan Marinescu, în favoarea celui din urmă, a născut un val de replici acide în spațiul public, iar, ieri, și primele victime colaterale. Mai precis, expertul sportiv al Clubului Sportiv Municipal, Ilieș Dan Antoniu, care susține că ar fi fost blamat public de consilierul Eduard Lădaru, fost ALDE, trecut în barca PMP, pe subiectul CSM.

Declarațiile cele mai răutăcioase, și cele care mențin din păcate starea de tensiune, au fost lansate, în spațiul public, de primarul Marcel Romanescu, asta la adresa celui care a demonstrat, în instanța de judecată, că acel concurs, organizat de Primăria Târgu-Jiu, a fost unul incorect. Discuțiile au fost coborâte mult, edilul blamând, în mod repetat, reclamantul din dosar, ironizându-l, spunând că și-a certat juriștii și că CSM nu se va desființa, asta deși nu s-a pus niciodată în discuție acest lucru. Tonul războinic ridicat de Romanescu, fost cadru universitar, în spațiul public a creat și mai multă polemică iar, la minut, s-au creat două tabere, una pro Romanescu-Bălăeț alta pro-Marinescu-PSD. Partidul este implicat doar de primar în cauză, Romanescu făcând acuzații la adresa unei instanțe de judecată și a influențării sentinței fără dovezi în acest sens.

Subiectul rostogolit în spațiu public a implicat în cauză consilieri locali care au reacționat ieri în spațiul public dar și salariații CSM, club părăsit de o parte din personal, în ultimele luni. Cel care ar fi intrat ieri la malaxor a fost expertul sportiv Ilieș, care răbufnește pe pagina sa de socializare la adresa alesului local Lădaru.

,,Multumesc frumos, domnule consilier Eduard Ladaru, pentru cuvintele frumoase. Azi la o emisiune TV. din Tg.Jiu, domnul consilier Eduard Ladaru m-a jignit, mi-a adus acuzații nefondate și defăimătoare, eu nefiind prezent în emisiunea respectivă. Cu ce v-am greșit domnule consilier? Bănuiesc ca sunt următoarea țintă după fosta juristă a C.S.M Târgu Jiu pe care ați amenințat-o, iar dânsa fiind o doamnă a preferat să-şi dea demisia. Ați greșit omul, domnule consilier! Am avut în cariera mea meciuri mult mai tari, cu adversari redutabili, pe care i-am respectat indiferent de rezultatul final”, a scris Ilieș, transmițându-i asta lui Lădaru.

Acesta a mai menționat că toți copiii și juniorii (peste 100 la nr.) din cadrul C.S.M. Târgu Jiu -sectia Handbal, sunt exclusiv din Gorj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eț, deși ultimul nu are nicio implicare în cauză, și una Marinescu-PSD.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR