Connect with us

ACTUALITATE

Schimbări noi la parchetele din Gorj

Postat acum

on

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj va avea un nou prim-procuror în persoana Cristina Ciobanu, din data de 15 iulie.
Postul s-a eliberat după ce Mihaela Loredana Teodorescu a fost delegată în funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, la nivel central, pe o perioada de 6 luni, începând cu data de 16 iulie.
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în ședința de marți, și delegarea în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a actualului șef Camelia Caragea.„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a doamnei Caragea Camelia, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 15.07.2020, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni”,se arată pe site-ul CSM.
Această decizie a fost luată după ce, pe 30 iunie, Caragea a formulat o cerere pentru continuarea activității la aceasta unitate, după încetarea mandatului.
Camelia Caragea este prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, din 2017.

Sîrbu Andreea

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cum arăta un primar din Gorj, la nuntă, în tinerețe

Postat acum

on

De către

Primarul din Tismana sărbătorește un sfert de veac de la căsătorie. Petre Narcis Remetea a postat, pe pagina de Facebook, amintiri de la nunta proprie, dar și cu membrii familiei. Într-una din poze, edilul apare alături de soție, chiar în ziua cununiei religioase. Mult mai slab, actualul primar poartă obiecte specifice zonei, cu care sunt îmbrăcați mirii, în ziua nunții.
Petre Narcis Remetea a postat în albumul de familie din spațiul online și fotografii cu copiii și nepoții.
Actualul edil este la primul mandat în fruntea Primăriei Tismana, înainte de a candida la alegerile locale din 2020 ocupându-se de afaceri.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Drumul spre Mătăsari, aproape impracticabil! Circulația îngreunată

Postat acum

on

De către

Drumul spre Mătăsari este plin de zăpadă,  participanții la trafic avertizând autoritățile că nu au făcut ce trebuie la acest capitol. Unii fac haz de necaz și susțin că autoritățile au fost luate pe nepregătite și de data aceasta.

Carosabilul este acoperit de zăpadă iar traficul este extrem de greoi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Gorjenii, sfătuiți să nu se deplaseze în zonele cu viscol. Drumuri blocate

Postat acum

on

De către

Autoritățile au emis o avertizare, prin care cetățenii sunt sfătuiți să nu se deplaseze în zonele afectate de vremea rea. Mai multe drumuri sunt închise, din cauza zăpezii și a viscolului. Meteorologii au emis cod roșu pentru zona de Sud-Est a țării.
„Nu va deplasați în zonele aflate sub incidența avertizărilor meteo!
Având în vedere fenomenul meteo prognozat de ANM, viscol cu viteză de 160 km/h, există posibilitatea de restricționare a circulației rutiere pentru siguranța participanților la trafic”, arată reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!