Connect with us

ACTUALITATE

Schimbări noi la parchetele din Gorj

Postat acum

on

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj va avea un nou prim-procuror în persoana Cristina Ciobanu, din data de 15 iulie.
Postul s-a eliberat după ce Mihaela Loredana Teodorescu a fost delegată în funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, la nivel central, pe o perioada de 6 luni, începând cu data de 16 iulie.
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în ședința de marți, și delegarea în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a actualului șef Camelia Caragea.„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a doamnei Caragea Camelia, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 15.07.2020, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni”,se arată pe site-ul CSM.
Această decizie a fost luată după ce, pe 30 iunie, Caragea a formulat o cerere pentru continuarea activității la aceasta unitate, după încetarea mandatului.
Camelia Caragea este prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, din 2017.

Sîrbu Andreea

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Gorjul, printre cele 4 județe din scenariul verde

Postat acum

on

De către

Județul Gorj este printre cele patru județe de la nivel național, care se află în scenariul verde. Județul nostru figurează cu o incidență a cazurilor raportate în ultimele 14 zile, de 0,96, cele mai puține cazuri fiind în județul Suceava, de 0,84. În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate 3.264 de cazuri noi de coronavirus, după efectuarea a 36.468 de teste, din care 24.630 teste RT-PCR și 11.838 teste rapide antigen – ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 8,9%. În ultima zi au fost înregistrate 137 de decese de persoane infectate cu COVID-19, iar la terapie intensivă sunt internate 1.493 de persoane.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Jumătate dintre profesori, înscriși la vaccinare

Postat acum

on

De către

Aproape jumătate din cadrele didactice din județ sunt vaccinate sau programate pentru imunizare, în perioada următoare. Acest lucru va face ca reluarea cursurilor să se facă în condiții mai sigure, spune inspectorul șef, Dana Constantinescu. „Pe platforma respectivă sunt 1.563 de profesori înscriși. Programați deja, din acest număr sunt 1.285 și 1.283 sunt deja vaccinați. Deci, dintr-un total de 3.985 de cadre didactice, apropape jumătate vor fi vaccinate în curând”, a declarat șefa InspectoratuluiȘcolar Județean Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

CE Oltenia blochează activitatea primăriilor

Postat acum

on

De către

CE Oltenia blochează activitatea primăriilor. De mai bine de patru luni, colosul energetic nu a plătit cotizațiile către localitățile pe raza cărora își desfășoară activitatea. Robert Filip, primarul orașului Rovinari, a declarat că în aceeași situație se află și orașul pe care îl conduce, situația complicându-se din cauza faptului că edilul, ca și ceilalți primari aflați in aceeași situație, se baza pe sumele venite de la compania energetică.

„În ultimele luni au eșalonat la plată acele impozite și nu au mai trimis niciun impozit la nicio primărie. Sunt câteva orașe și comune care depind de asta. De patru luni, in condițiile in care nu a fost buget, ei nu și-au plătit viramentele la stat”, a declarat primarul Robert Filip pentru un post de televiziune locală.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 9°C
Vânt : 5km/h SE
Umiditate : 43%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 3
SunLuniMarți
8/4°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR