Home / ACTUALITATE / Val de mesaje pro Rujan, după demisia Prefectului!

Val de mesaje pro Rujan, după demisia Prefectului!

Demisia din funcție a Prefectului de Gorj, în această dimineață, gestul fiind neașteptat pentru mulți dintre cei care apreciază munca făcută de Cristi Rujan, a creat un val de mesaje de susținere pentru înaltul funcționarul public, pe rețelele de socializare.

,,La presiunile Guvernului, Cristi Rujan a demisionat din funcția de prefect! Administrația Gorjului a pierdut nu doar un excelent profesionist, un expert în politici publice, ci și un om deosebit, dedicat rezolvării problemelor județului. Spun cu tristețe toate acestea, din poziția unui om care a fost alături de Cristi, zi de zi, în aceste luni de luptă împotriva epidemiei generate de virusul Covid-19. Felicitări pentru modul în care a gestionat situația în această perioadă, pentru toată activitatea depusă ca prefect și mult succes mai departe! Sper din toată inima ca drumul său să nu se despartă de Gorj și de gorjeni, pentru că experiența sa, calitățile sale de leader și de bun organizator pot aduce Gorjului, în continuare, multe lucruri bune”, a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

,,Unul dintre cei mai buni și serioși prefecți pe care i-a avut Gorjul, Cristinel Rujan, a cedat, într-un final, presiunilor Guvernului Orban și a demisionat într-o perioadă extrem de dificilă pentru județul nostru. Domnul Rujan s-a aflat sub presiunea ingrată a PNL încă de anul trecut, însă a reușit să-și îndeplinească atribuțiile de prefect în mod profesionist și să facă față situațiilor de urgenţă cauzate de pandemie. Ca cetățean al Gorjului, sper ca premierul Ludovic Orban să numească urgent un prefect la fel de pregătit și disciplinat ca domnul Rujan, și nu unul amator, așa cum a numit în alte județe din țară. Felicitări pentru serviciul deosebit adus Gorjului și succes în continuare, domnule Cristinel Rujan!”, a scris și senatorul Florin Cîrciumaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *