Connect with us

POLITICĂ

Scandalul Iordache – Weber. ”Mai nou TikToker”

Postat acum

on

0 Shares

Scndalul momentului în politică, după un filmuleț făcut de Ion Iordache (PNL) în Parlament! Liberalul șef l-a filmat pe Mihai Weber, de la PSD, acesta din urmă declarând că Iordache a ”taiat” din înregistrare și a lăsat doar ce i-a convenit. Pesediștii îl cataloghează pe Iordache dret TikToker și spun că preocuparea liberalului nu este aceea de a rezolva probleme ale județului, ci de a atrage atenția și a-și face imagine. ”Metodele folosite de Ion Iordache, mai nou TikToker, ar trebui să îi pună serios pe gânduri pe toți colaboratorii săi, respectiv colegii de partid, partenerii de afaceri și chiar simpli cetățeni cu care acesta intră în contact. Nu poți avea așteptări de la un om care înregistrează pe toată lumea pe ascuns și, mai nou, hărțuiește parlamentarii în cel mai înalt for de conducere al țării, în timp ce îi înregistrează. Fără îndoială, adevăraților liberali le este rușine că sunt, deocamdată, pentru scurt timp ce-i drept, colegi de partid cu un asemenea om”, arată pesediștii, printr-un comunicat.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Senatorul Rujan și manifestarea penibilului din PNL: Bobiță, Dorele… ați pierdut!

Postat acum

on

De către

Senatorul social-democrat A avut o reacție tranșantă vizavi de manifestările PNL din ultimele zile de la Târgu Jiu și încercarea de a pune o pată urâtă pe votul democratic al gorjenilor.

„Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale”, a transmis parlamentarul PSD.

„Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți. Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune”, a completat Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Capotă a demisionat de la conducerea PER Gorj, în timp ce era în Maldive

Postat acum

on

De către

Gigel Capotă, liderul Partidului Ecologist Român Gorj, a demisionat din funcția de președinte în timp ce se afla în Maldive. Acesta a candidat pentru funcția de consilier județean PER pentru care a obținut 930 de voturi, dar și pentru funcția de consilier la Crasna.

Capotă nici măcar nu s-a votat deoarece a plecat în Maldive în vacanță cu o zi înainte de alegeri.

PER a scos doi consilieri locali la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cosmin Popescu a obținut 74.500 de voturi pentru Președinția CJ Gorj

Postat acum

on

De către

Clasamentul final al celor trei principali combatanți în bătălia pentru Consiliul Județean Gorj este următorul:

Cosmin Popescu- 74500 de voturi

Ion Iordache -47191 de voturi

Adrian Zorlescu- 20465 de voturi

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!