Connect with us

POLITICĂ

Primarul Ciocea caută gropi în DJ 675C, arteră finanțată și predată constructorului!

Postat acum

on

Fostul primar PSD, Ion Ciocea, a pornit un război virtual cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și cu deputatul Mihai Weber, președinte organizației județene social democrate, pe tema gropilor pe care edilul pare că abia acum le vede, în drumul județean 675C, care îi traversează comuna. Intrat în campanie electorală, Ciocea, a pozat gropile din artera rutieră și a adus criticii conducerii județului, pe pagina de Facebook ,,Primăria comunei Bustuchin, fără să ia în calcul că drumul în cauză este predat constructorului, fiind un proiect deja finanțat. Intitulându-se ,,comunitatea”, deoarece își semnează apelul, la final, cu numele său și funcția de primar de Bustuchin, Ciocea încearcă să-i tragă de urechi pe toți cei care l-au criticat pentru felul în care și-a condus comuna în ultimii ani. Luat în vizor este de Ciocea și fostul său viceprimar, contracandidatul său de la PSD, Gheorghe Stoenescu, dar și contracandidatul său de la PNL, Cornel Pătrulescu. Nu scapă de critici nici o parte dintre consilierii locali care au rămas în PSD Bustuchin, alături de fostul vice.

,,Comunitatea Bustuchin se adresează conducerii Consiliului Județean Gorj, domnului Cosmin Mihai Popescu, conducerii PSD Gorj domnului Mihai Weber, consilierilor PSD la nivel local si nu numai, domnilor Gheorghe Stoenescu, Virgil Popa , Aurelian Neanu și Cornel Liviu Pătrulescu. Am încercat de mai multe ori să îi conștientizez pe cei de mai sus atât prin ieșirile pe posturile de radio și televiziune, unde am arătat situația reală a DJ 675C pe segmentul de drum Stația PECO – Parc Bustuchin, pentru a lua măsurile necesare de reabilitare a gropilor existente. Doresc să fac cunoscut și pe rețelele de socializare situația mai sus menționată și să vă aduc la cunoștință că aveți marea obligație față de cetățenii comunei Bustuchin, care v-au dat votul și ați ajuns să conduceți instituțiile mai sus menționate”, transmite Ciocea de pe pagina în cauză, lăsând la final amenințări precum că conducătorii auto care tranzitează comuna sa, dar și unii locuitori ar urma să ceară despăgubiri pentru că și-ar fi distrus mașinile pe acel drum.
Fostul viceprimar Stoenescu îi dă însă replica lui Ciocea, cu un mesaj pus la postarea respectivă. Social-democratul îi arată obrazul primarului pentru că utilizează, în scop electoral, pagina de Facebook a primăriei și îl întreabă de ce, abia acum, edilul vede gropile din artera rutieră județeană, când drumul este, deja, în proces de reabilitare și modernizare.
Drumuri comunale prăpădite, primarul se uită în ograda CJ
,,Domnule primar Ion Ciocea, pagina aceasta este oficială, unde în loc să vă plângeți și să vă victimizați ați putea posta de exemplu oportunitățile de finanțare pentru toți cetățenii comunei Bustuchin (prin GAL AMARADIA-GILORT-OLTEȚ, al cărui președinte sunteți și care în realitate este „particular”); 2. Drumul județean la care face referire este într-adevăr impracticabil, dar la experiența d-voastră ar trebui sa stiti faptul că pe o lucrare care a primit finanțare și a fost predată constructorului nu se poate interveni. 3. Drumul respectiv este în aceasta situație de foarte mulți ani, iar d-voastră domnule primar „conduceați” județul. Ce ați făcut până acum, de ce oare nu v-ați plâns ?; Pentru prima dată de la revoluție acest drum județean v-a fi reabilitat integral, proiect ce prevede printre altele construire poduri, podețe , piste pentru bicicliști, reabilitare șanțuri și construirea stațiilor de autobuz destinate tuturor mijloacelor de transport persoane intern și extern, finanțarea acestuia fiind obținută de către Consiliul Județean, prin munca depusă de către echipa condusă de domnul președinte Cosmin Popescu( președinte executiv PSD Gorj ). Faptul că nu mai faceți parte din această echipă din motive personale, urmărind în ultimii ani doar interesul d-voastră personal  vă determină ca în loc să apreciați, să aruncați cu noroi în lucrurile bine făcute de echipa PSD Gorj, în special în liderii Mihai Weber și Cosmin Popescu; 4.În loc să vă uitați în ograda altuia, vă recomand domnule primar Ion Ciocea, să vă uitați în curtea d-voastră pentru că multe dintre drumurile comunale sunt într-o situație și mai jalnica, unele dintre ele reabilitate în urmă cu doar câțiva ani(DC 32 B -Motorgi, DC 31 -Valea Pojarului , DC 30- Poienița Totoi, DC 30 A Poiana peste Apă, etc.); Pentru reabilitarea multora încasați taxa, însă rezultatele acestor încasări nu se văd în drumurile comunei, deși dumneavoastră spuneți că veniturile cresc în fiecare luna”, a comentat Stoenescu.
Amuzant este că în loc să înțeleagă criticile, Ciocea a cerut administratorului paginii respective să șteargă comentariul social-democratului.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR