Connect with us

POLITICĂ

Primarul Ciocea caută gropi în DJ 675C, arteră finanțată și predată constructorului!

Postat acum

on

Fostul primar PSD, Ion Ciocea, a pornit un război virtual cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și cu deputatul Mihai Weber, președinte organizației județene social democrate, pe tema gropilor pe care edilul pare că abia acum le vede, în drumul județean 675C, care îi traversează comuna. Intrat în campanie electorală, Ciocea, a pozat gropile din artera rutieră și a adus criticii conducerii județului, pe pagina de Facebook ,,Primăria comunei Bustuchin, fără să ia în calcul că drumul în cauză este predat constructorului, fiind un proiect deja finanțat. Intitulându-se ,,comunitatea”, deoarece își semnează apelul, la final, cu numele său și funcția de primar de Bustuchin, Ciocea încearcă să-i tragă de urechi pe toți cei care l-au criticat pentru felul în care și-a condus comuna în ultimii ani. Luat în vizor este de Ciocea și fostul său viceprimar, contracandidatul său de la PSD, Gheorghe Stoenescu, dar și contracandidatul său de la PNL, Cornel Pătrulescu. Nu scapă de critici nici o parte dintre consilierii locali care au rămas în PSD Bustuchin, alături de fostul vice.

,,Comunitatea Bustuchin se adresează conducerii Consiliului Județean Gorj, domnului Cosmin Mihai Popescu, conducerii PSD Gorj domnului Mihai Weber, consilierilor PSD la nivel local si nu numai, domnilor Gheorghe Stoenescu, Virgil Popa , Aurelian Neanu și Cornel Liviu Pătrulescu. Am încercat de mai multe ori să îi conștientizez pe cei de mai sus atât prin ieșirile pe posturile de radio și televiziune, unde am arătat situația reală a DJ 675C pe segmentul de drum Stația PECO – Parc Bustuchin, pentru a lua măsurile necesare de reabilitare a gropilor existente. Doresc să fac cunoscut și pe rețelele de socializare situația mai sus menționată și să vă aduc la cunoștință că aveți marea obligație față de cetățenii comunei Bustuchin, care v-au dat votul și ați ajuns să conduceți instituțiile mai sus menționate”, transmite Ciocea de pe pagina în cauză, lăsând la final amenințări precum că conducătorii auto care tranzitează comuna sa, dar și unii locuitori ar urma să ceară despăgubiri pentru că și-ar fi distrus mașinile pe acel drum.
Fostul viceprimar Stoenescu îi dă însă replica lui Ciocea, cu un mesaj pus la postarea respectivă. Social-democratul îi arată obrazul primarului pentru că utilizează, în scop electoral, pagina de Facebook a primăriei și îl întreabă de ce, abia acum, edilul vede gropile din artera rutieră județeană, când drumul este, deja, în proces de reabilitare și modernizare.
Drumuri comunale prăpădite, primarul se uită în ograda CJ
,,Domnule primar Ion Ciocea, pagina aceasta este oficială, unde în loc să vă plângeți și să vă victimizați ați putea posta de exemplu oportunitățile de finanțare pentru toți cetățenii comunei Bustuchin (prin GAL AMARADIA-GILORT-OLTEȚ, al cărui președinte sunteți și care în realitate este „particular”); 2. Drumul județean la care face referire este într-adevăr impracticabil, dar la experiența d-voastră ar trebui sa stiti faptul că pe o lucrare care a primit finanțare și a fost predată constructorului nu se poate interveni. 3. Drumul respectiv este în aceasta situație de foarte mulți ani, iar d-voastră domnule primar „conduceați” județul. Ce ați făcut până acum, de ce oare nu v-ați plâns ?; Pentru prima dată de la revoluție acest drum județean v-a fi reabilitat integral, proiect ce prevede printre altele construire poduri, podețe , piste pentru bicicliști, reabilitare șanțuri și construirea stațiilor de autobuz destinate tuturor mijloacelor de transport persoane intern și extern, finanțarea acestuia fiind obținută de către Consiliul Județean, prin munca depusă de către echipa condusă de domnul președinte Cosmin Popescu( președinte executiv PSD Gorj ). Faptul că nu mai faceți parte din această echipă din motive personale, urmărind în ultimii ani doar interesul d-voastră personal  vă determină ca în loc să apreciați, să aruncați cu noroi în lucrurile bine făcute de echipa PSD Gorj, în special în liderii Mihai Weber și Cosmin Popescu; 4.În loc să vă uitați în ograda altuia, vă recomand domnule primar Ion Ciocea, să vă uitați în curtea d-voastră pentru că multe dintre drumurile comunale sunt într-o situație și mai jalnica, unele dintre ele reabilitate în urmă cu doar câțiva ani(DC 32 B -Motorgi, DC 31 -Valea Pojarului , DC 30- Poienița Totoi, DC 30 A Poiana peste Apă, etc.); Pentru reabilitarea multora încasați taxa, însă rezultatele acestor încasări nu se văd în drumurile comunei, deși dumneavoastră spuneți că veniturile cresc în fiecare luna”, a comentat Stoenescu.
Amuzant este că în loc să înțeleagă criticile, Ciocea a cerut administratorului paginii respective să șteargă comentariul social-democratului.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Concurs cu premii, oferite de OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de femei a PSD Gorj(OFSD) a inițiat un concurs foarte interesat care se adresează atât preșcolarilor cât și școlarilor din județ. Este vorba de o competiție care testează abilitățile participanților atât la desen cât și în privința creației literare. La concurs sunt așteptați să trimită lucrări atât preșcolarii, prin părinți sau cadre didactice, cât și școlarii din ciclul primar. Lucrările se trimit pe mail organizației de femei sau la numărul de WhatsApp publicat mai sus. Premierea va avea loc pe 9 iunie la sediul PSD din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fostul deputat Cupă, numit la Autoritatea Națională a Vămilor

Postat acum

on

De către

Șeful Autorității Vamale Române, Bogdan-Lari Mihei, a fost demis din această funcție de către premierul Nicolae Ciucă. În locul lui Mihei va fi numit fostul deputat Ion Cupă, fost parlamentar de Gorj.

„Creșterea economică pe care am obținut-o trebuie să fie resimțită de oameni, iar pentru a reuși acest lucru, instituțiile statului trebuie să fie mai performante. După un an în care PIB-ul țării a crescut cu 49 miliarde de euro, trebuie să regăsim aceeași dinamică și în încasările de la buget”, a anunțat marți Nicolae Ciucă.

„L-am demis, azi, pe șeful Autorității Naționale a Vămilor și am luat act de demisiile șefilor ANAF și Agenției Naționale pentru Resurse Minerale. Reformarea acestor instituții trebuie accelerată, prin digitalizare, profesionalizarea angajaților și eficientizarea procedurilor de lucru. Doar astfel vom putea valorifica în interes public rezultatele bune ale economiei și vom răspunde nevoilor sociale. Prin continuarea programelor de investiții masive, colectare corectă a veniturilor la buget și exploatarea resurselor noastre naturale, România va intra într-o nouă etapă de modernizare, în beneficiul tuturor cetățenilor săi”, se arată în comunicatul Guvernului României.

Conducerea ANAF a fost preluată de vicepreședintele Nicoleta Cîrciumaru, iar la Autoritatea Națională a Vămilor vine secretarul general adjunct al ANAF, Cupă, fost deputat de Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR