Connect with us

POLITICĂ

Ce le transmite șeful județului, gorjenilor din Diaspora!

Postat acum

on

,,Mă adresez dumneavoastră cu sinceritate și cu prietenie rugându-vă să dați dovadă acum, mai mult decât oricând, de înțelegere, solidaritate și spirit civic. Cu cele mai bune gânduri fac un apel către toți cei care vă întoarceți din străinătate să respectați regulile impuse de această situație și să nu vă hazardați în acțiuni care pot produce efecte de necontrolat și, mai ales de nereparat. Împreună cu celelalte autorități facem tot ce ne stă în putință pentru a stopa răspândirea virusului în Gorj și, iată că, în limita posibilului, reușim. Suntem alături de toți gorjenii, cu logistică, cu bună organizare, cu viteză de reacție din partea instituțiilor responsabile și, mai ales, cu sufletul. La fel, suntem alături de dumneavoastră atunci când reveniți acasă și vrem să vă bucurați în pace de zilele pe care le petreceți alături de familiile ce vă lipsesc atât de mult când sunteți plecați. Știu că viața dumneavoastră nu e ușoară și mi-aș dori să vină acea zi în care gorjenii să plece în străinătate doar în concedii. De aceea, reiterez rugămintea să procedați conform recomandărilor legale, dar și normelor de igienă, comportament social și bun simț civic”, a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
,,În același timp, mă adresez tuturor gorjenilor cu marea rugăminte de a-și tempera discursul emoțional referitor la cei plecați și acum se întorc acasă și îi îndemn să mai citească odată pilda fiului rătăcitor. Pentru că, dincolo de orice simpatii sau antipatii politice, de dispute, controverse de idei sau afinități, aparținem toți acestui pământ gorjenesc și trebuie să fim uniți mai ales atunci când suntem încercați de astfel de greutăți”, a transmis șeful județului Gorj.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!