Connect with us

ULTIMA ORĂ

Primărie închisă, de teama Coronavirus

Postat acum

on

O primărie a fost închisă, de vineri, după ce un cetățean întors recent din Italia a intrat în sediu. Edilul nu a lăsat angajații să intre la lucru, luni de dimineață și i-a trimis acasă.

Primăria din comuna Stoina a fost sigilată, după ce vineri, doi localnici întorși din Italia au intrat în seiul instituției. Luni de dimineață, la ora 8.00, când trebuia să înceapă programul de lucru, toți angajații au fost opriți la poarta primăriei. Viceprimarul cu atribuții de primar, Nicolae Fota, spune că a solicitat ca o firmă de profil să vină să efectueze dezinfecția, de teamă ca cetățenii întorși din Peninsulă, să nu fie purtători ai virusului Covid-19. “Noi am aflat că s-au întors mai mulți din Italia și am fost cu poliția, pe unii nu i-am găsit acasă. Și m-am trezit cu unul dintre ei la primărie, că auzise că l-am căutat acasă. Am găsit vreo 7-8, întorși numai săptămâna trecută. Eu ziceau că nu i-a întrebat nimeni la vamă, dar probabil nu au declarant că s-au întors din Italia. Cel care a venit la primăria a intrat la mine în birou și am zis că e mai bine să iau măsuri. Am sigilat primăria și azi a venit o firmă să dezinfecteze”, a declarat Nicolae Fota, viceprimarul, care a preluat atribuțiile de edil al comunei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIRI NAȚIONALE

Mai multe sondaje dau următorul clasament: PSD 31%, PNL 21%, AUR 19%

Postat acum

on

De către

Daca mâine ar fi organizate alegerii, trei partide ar fi pe podium: PSD care ar fi creditat cu 31 de procente, PNL cu 21 și AUR cu 19 procente. Surpriza ar fi scăderea PSD în sondaje dar și ușoara creștere a PNL, asta deși ambele partide sunt la Guvernare.

Cifrele din sondajele nu ar rămas fără reacții în rândul politicienilor. Deputatul liberal Ionuț Stroe a precizat următoarele: „trei sondaje serioase din ultima perioadă indică o plasare a PNL în zona valorii de 20%, chiar peste. Este o consecință firească a unei abordări responsabile și echilibrate la guvernare. Cred că e limpede acum cine aruncă pe piață aiureli, dezinformări și care e de fapt realitatea. PNL a făcut ce trebuie și oamenii respectă asta. Poți să rămâi serios, la guvernare, în dezbateri, fără populism, și rezultate se văd și în opinia publică. Pe termenul lung, populismul este o ciumă și nu servește la nimic. Unii poate nu au crezut, dar seriozitatea aduce puncte. Atunci când țara e într-un moment mai greu, e nevoie de oameni maturi la butoane, nu de saltimbanci, nu de scandalagii. E un pariu pe care o să îl câștigăm, în primul rând pentru România”.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Așa vor arăta ambele sedii ale SOS de la organizația municipală Târgu Jiu și județeană Gorj!

Postat acum

on

De către

Sediile SOS Gorj se află vizavi de Gara Târgu Jiu, lângă parcul reabilitat de primărie. Pentru partea exterioară liderii celor două organizații politice, Ion Fugaru și Vali Peptenatu, au avut ideea unor autocolante care întruchipează persoane importante din istoria și cultura României.

Cel de-al treilea sediu SOS va fi deschis în comuna Câlnic de către tinerii Manoilă și Pinoșanu, ultimul fiind și coordonatorul SOS Romania.

Partidul SOS România este condus la nivel central de către senator Diana Iovanovici Șoșoacă.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

S-a dus cu două sticle de vin la școală

Postat acum

on

De către

Un elev de la un liceu din Târgu Jiu a fost prins cu două sticle de vin, la școală. Tânărul consuma dintr-una din sticle, în momentul în care a fost observat de oamenii legii.
Elevul de clasa a XII-a a fost amendat de poliție. „Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.
De asemenea, polițiștii locali l-au condus pe elevul de 18 ani la cancelaria liceului și au informat conducerea unității școlare în legătură cu aspectele constatate. Băiatul avea absență în catalog la ora la care a fost găsit în curtea școlii și avea două sticle de vin asupra lui, una dintre ele fiind neîncepută”, ai comunicat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK