Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Epurări politice la Minprest Serv Rovinari! Promovații lui Giorgi au ajuns să decidă soarta colegilor lor

Postat acum

on

0 Shares

Șeful Serviciului Voluntar de Pompieri, Popescu Gabriel, și Ivancu Cătălin, șef Departament Servicii Resurse Umane, ambii promovați de fostul director al Minprest Serv, Gabriel Giorgi de la PSD, s-au transformat, peste noapte, în mari peneliști. Ambii au hotărât, în aceste ultime zile, împreună cu noua conducere, adică cu directorul Vișan Aurelian Cristian, destinele salariaților TESA de la Minprest Serv. Totul, sub directa îndrumare a președintelui CA-ului Minprest, Emil Dragomirescu.

Interesele sunt mai multe și se știu iar salariații TESA de la sediu sunt îngrijorați că alți angajați, cu afinități la PNL, le vor lua locul. Mulți sunt dezamăgiți că trădarea vine chiar de la cei urcați în funcții de fostul director al unității, de social-democratul Giorgi.

De altfel, astăzi la Minprest s-a întrunit Consiliul de Administrație și s-au luat niște hotărâri secrete pentru unitate, discutându-se în acest cadru, cu ușile închise, despre înlocuirea unor salariați de la TESA și promovarea altora. Evident că s-a pus pe tapet și desființarea unor posturi ocupate de persoane neagreate de actuala conducere.

 

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

SURSE: Iată cine sunt șefii din CEO vizați de ancheta DNA!

Postat acum

on

De către

Organele de anchetă desfășoară percheziții, joi, la sediul Complexului Energetic Oltenia, la sediile unor firme cu care compania a avut relații comerciale și la domiciliile unor directori din cadrul producătorului energetic.  

Potrivit unor surse, vizați în anchetă sunt directorul Direcției Energie, Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Ofertare – Vânzare, Daniel Burlan, directorul Direcției Comerciale, Delia Chircă, precum și Tatiana Duma, șef serviciu în cadrul Direcției Comerciale, respectiv Cristian Pociovălișteanu, de la compartimentul de Achiziții.

Procurorii suspectează unele contracte pe care compania le-a încheiat cu societăți comerciale din Gorj și București, pentru reparații motoare electrice la cele trei termocentrale ale CEO.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Doi salariați de la Drumuri Naționale, accidentați la Brădești!

Postat acum

on

De către

Accident grav, în urmă cu puțin timp, în zona Răcari-Brădești spre Craiova, avertizează șoferi din Gorj. Doi salariați de la Drumuri Naționale au fost loviți, asta se pare în urma unui impact în care a fost implicată o autoutilitară și un TIR.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

15 procese! Elevii Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată IȘJ Gorj și unitatea de învățământ

Postat acum

on

De către

Elevi Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată unitatea de învățământ dar și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, pentru neacordarea burselor profesionale.

Sunt 15 procese aflate pe rolul Judecătoriei Motru, până în prezent dar mai urmează și altele. O parte dintre elevii păgubiți au înaintate și plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru acuzându-i pe cei vinovați de abuz în serviciu.

132 de elevi, în anul școlar 2020-2021, nu au beneficiat de bursa profesională, acuzând-o pe directoarea în funcție a liceului de acest lucru. Recent, la unitatea de învățământ din Motru a fost Corpul de Control al ministrului Educației, dar liceul a fost vizat de nai multe controale similare în ultimii ani.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!