Connect with us

POLITICĂ

PNL așteaptă buletinul de Gorj a lui Iulian Popescu! Candidatul, paralel cu lista de consilieri județeni

Postat acum

on

Liberalii nu și-au depus încă dosarele de candidaturi pentru Consiliul Județean și pentru președinția Gorjul, deși și-au propus să facă asta în week-end, deoarece candidatul partidului, Iulian Popescu, are încă domiciliul pe București. Buletinul candidatului este așteptat luni, în lipsa actului acesta neputând completa dosarul de candidatură. Motivul întârzierii este inexplicabil, deoarece Iulian Popescu ar fi trebuit să știe că, a sa candidatură la Gorj impune, nu o viză de flotant ci, domiciliul stabil în județul pentru care urma să candideze.

În timp ce Iulian Popescu își căuta domiciliu pentru a se identifica cu județul Gorj, liberalii lui Dan Vîlceanu îi încropeau acestuia o listă de candidați pentru Consiliul Județean.

Liberalii au reșapat astfel vechea listă din care au eliminat persoane cărora li s-au promis alte funcții în CEO, instituții ale județului, în CA-uri cât și la București.

În noua listă a apărut însă Constantin Popescu, șefului Biroului Pază al CEO, trecut pe la ALDE și PMP, și au rămas însă Grivei, Șuță, Orzan, Mitescu și Păsărin.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR