Connect with us

POLITICĂ

PNL așteaptă buletinul de Gorj a lui Iulian Popescu! Candidatul, paralel cu lista de consilieri județeni

Postat acum

on

Liberalii nu și-au depus încă dosarele de candidaturi pentru Consiliul Județean și pentru președinția Gorjul, deși și-au propus să facă asta în week-end, deoarece candidatul partidului, Iulian Popescu, are încă domiciliul pe București. Buletinul candidatului este așteptat luni, în lipsa actului acesta neputând completa dosarul de candidatură. Motivul întârzierii este inexplicabil, deoarece Iulian Popescu ar fi trebuit să știe că, a sa candidatură la Gorj impune, nu o viză de flotant ci, domiciliul stabil în județul pentru care urma să candideze.

În timp ce Iulian Popescu își căuta domiciliu pentru a se identifica cu județul Gorj, liberalii lui Dan Vîlceanu îi încropeau acestuia o listă de candidați pentru Consiliul Județean.

Liberalii au reșapat astfel vechea listă din care au eliminat persoane cărora li s-au promis alte funcții în CEO, instituții ale județului, în CA-uri cât și la București.

În noua listă a apărut însă Constantin Popescu, șefului Biroului Pază al CEO, trecut pe la ALDE și PMP, și au rămas însă Grivei, Șuță, Orzan, Mitescu și Păsărin.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR