Connect with us

EVENIMENTE

Un om de afaceri din Târgu Jiu se zbate între viață și moarte. Poate fi salvat de bolnavi Covid

Postat acum

on

Un  antreprenor din Târgu Jiu, infectat cu  virusul Covid-19, se află în stare gravă, la un spital din Timișoara. Ion Gruia, căruia cunoscuții și prietenii îi spun Neluțu, are nevoie urgentă de sânge, din grupa O negativ, însă donatorii trebuie să fie persoane care au avut, la rândul lor, Coronavirus și s-au vindecat între timp. Neluțu este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, medicii stabilind că are nevoie de plasmă, de la alți pacienți cu Covid și cu aceeași grupă sanguină. Prietenii bărbatului de 46 de ani au făcut apel, pe rețelele de socializare, către potențialii donatori: „Putem găsi un donator de sânge cu grupa de sânge 0 cu RH negativ, care a fost infectat cu Covid si s a vindecat? Mulțumim! Putem să- l ajutăm pe Neluțu!”, a scris unul dintre apropiații acestuia.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR