Connect with us

ACTUALITATE

Pagube la Gura Văii după precipitații! Primarul Leuștean a tras, înainte, o scurtă vizită de campanie

Postat acum

on

,,Domnule Leuștean, cu două zile în urmă ați fost, în campanie, la Gura Vaii pe Valea Gilortului. Acum că au pagube de pe urma ploii de ieri nu credeți ca ar trebui să trimiteți pe cineva și să începeți să vă respectați din promisiuni”, i-a transmis, duminică, un cetățean, primarului liberal de Novaci.

Evident că edilul nu a revenit la Gura Văii iar localnicii păgubiți de vremea rea au trebuit să-și rezolve singuri problemele.

,,Trebuie să vadă toată comunitatea orașului Novaci, aici, problemele reale și adevărate cu care se confruntă o parte a oamenilor care locuiesc mai la periferia orașului. Acești oameni se ajută mai mult singuri, primarul îi ,,ajută” o dată la patru ani(cu o vizită pt. voturi). Această parte a orașului trebuie dezvoltată, amenajată, asfaltată, nu numai în centru, acolo unde se plimbă don’ primar și îl privește pe ,,moș Novac”!”, a comentat un alt cetățean.

Drumul din zonă a fost afectat dar și câteva gospodării. Câteva ore mai târziu, la criticile apărute pe rețelele de socializare, în zonă au apărut utilajele Primăriei și un buldoexcavator închiriat care au regularizat și descongestionat zona. 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

În ton cu scumpirile, Dusterul Poliției Locale Bumbești-Jiu are un consum ridicat de combustibil

Postat acum

on

De către

La Bumbești Jiu, Dusterul Primăriei, aflat în utilizarea poliției locale consumă când mai mult, când mai puțin. Interesant este că Dusterul albastru, anul trecut consuma 130 l benzină pe lună, acum consumă 50 de litri. Pe motiv însă că autoturismul fabricat în 2011 este utilizat mai mult în oraș, consumul a urcat de la 8,1 la 100 de kilometri la 9,5. Consilierii au votat creșterea consumului, mașină fiind alimentată din bani publici.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR