Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / AUDIO/Mitrescu, lider sindical în CEO, către Bunoaica: ,,Cine e tătucu’ lui Burlan? Greblă și apoi Condescu!”

AUDIO/Mitrescu, lider sindical în CEO, către Bunoaica: ,,Cine e tătucu’ lui Burlan? Greblă și apoi Condescu!”

 

Dialog savuros, ieri, între doi lideri de sindicat din Complexul Energetic Oltenia după schimbarea din funcție, luni, a lui Sorinel Boza și instalarea în scaunul de manager al CEO a lui Daniel Burlan. Este vorba despre cele spuse de Constantin Mitrescu, lider FNME la SE Rovinari, lui Nicu Bunoaica, lider Energetica la Cariera Lupoaia, și invers, ambii făcând, telefonic, haz de necaz pe marginea noilor schimbări din companie, unul pro Burlan și anti Boza iar celălalt invers. Interesantă este însă o remarcă făcută de Mitrescu în acest schimb de replici, amuzant pe de o parte, trist pe alta, adică faptul că în fruntea CEO ar fi fost instalat un manager care are ,,un tătuc” în față și altul în umbră.

Schimbul de replici este început de Mitrescu care râde de Bunoaica pe marginea faptului că Boza a fost destituit din funcție, iar liderul de la Lupoaia nu agrează noul înlocuitor, adică pe motreanul Daniel Burlan. Bunoaica îl întreabă pe Mitrescu apoi dacă liderii sindicali pro-administrație s-au dus ,,cu crema” să-l ungă pe Burlan, fapt care stârnește râsul molipsitor a lui Mitrescu.

,,Domle’ nu mai pot! Am făcut pe mine de frică. Băi, mă ajuți și pe mine, că tu ești pretenul meu. Începusem să plâng, știi ce frică îmi e! Doamne! Dar ce a zis? A zis că mă termină, ce a zis? Cred că sigur… Dar ați fost astăzi? Ați avut cremă la voi, tot arsenalul?”, spune teatral Bunoaica, în hohotele de râs ale lui Mitrescu, referindu-se la numirea lui Burlan și la o întâlnire a sindicaliștilor cu înlocuitorul lui Boza, întâlnire la care liderul de la Lupoaia a absentat. ,,Aveți director nou, cel mai tare din parcare. Dar de negocieri nu mă întrebi, despre sporuri..”, a completat Bunoaica, întrebându-l pe Mitrescu de ce l-a sunat luni, în timp ce acesta îi spune că l-a apelat ca să-l întrebe de Boza.

,,E nu am treabă cu Boza, eu m-am bătut și cu Boza, pentru oameni”, a mai spus Bunoaica.

Între cei doi interlocutori se discută apoi de sporuri, de grila de salarizare și de creșteri în noul CCM, dar și despre invitarea lui Bunoaica în FNME, lucru refuzat de cel din urmă. Discuția înregistrată parcă din exterior nu este foarte clară, dar se înțelege cu exactitate, la jumătatea dialogului, întrebarea lui Mitrescu la adresa lui Bunoaica, pe marginea numirii noului manager interimar al CEO, cu care liderul are un proces civil.

,,Cine este tătucu’ lui Burlan?”, întreabă râzând Mitrescu pe liderul de la celălalt capăt al firului. Răspunde, în final, tot el: ,,Greblă și apoi Condescu”, fapt subliniat apoi tot de Mitrescu care spune că afirmațiile lui sunt ,,o realitate,,.

Bunoaica continuă atacul la adresa profesionalismului lui Burlan, a implicării sale în dosarul Masa Caldă a activități prestate pentru afaceristul Sarcină.

Discuția între cei doi continuă pe marginea drepturilor salariale, a discuțiilor din spațiul public, iar Bunoaica îl avertizează pe Mitrescu că trebuie să fie atent ce negociează deoarece salariații din CEO sunt revoltați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *