Connect with us

SOCIAL

PAID: 15.000 de lei plătiți la Gorj pe asigurari pentru cutremur

Postat acum

on

PAID România anunță că un număr de 484 dosare de daună au fost deschise până joi în urma cutremurelor din Gorj, produse în zilele de 13 şi 14 februarie. PAID a efectuat deja plata daunelor pentru trei dintre acestea, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

În total, pentru dosarele avizate până în momentul de față, a fost constituită o rezervă de daună de peste 3 milioane de lei, conform informațiilor transmise de PAID.

În context, miercuri, Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România a atras atenţia că, la nivel naţional, doar 20% dintre locuinţe sunt protejate printr-o asigurare obligatorie PAD, iar în judeţul Gorj procentul este chiar şi mai mic, respectiv de circa 9%, în condiţiile în care cutremurul reprezintă unul dintre principalele riscuri identificate de români în legătură cu locuinţele.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bărbătești: Act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I

Postat acum

on

De către

O familie din Bărbătești deține un act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I.

Actul a fost eliberat pe numele lui Ion Gheorghe Ionică, cunoscut în satul Petrești, drept Nițu lu’ Gheorghe, cum reiese din actul original. Gorjeanul era deținătorul a 5000 ha teren, în locul specificat în actul de împroprietărire.

Titularul actului nu mai este în viața, dar există actul în original dar si urmașii.

De fapt, din actul cu valoare istoric reiese că terenul a fost cumpărat și achitat integral, spune unul dintre moștenitori.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Luminița Popescu: Finanțări de peste 1.000.000 lei la UCB Târgu Jiu”!

Postat acum

on

De către

UCB a participat la competiția de proiecte FDI – 2023, finanțată din Bugetul Ministerului Educației, depunând cereri de finanțare pentru toate cele 7 domenii strategice, anunță rectorul universității, Luminița Popescu.

Pentru prima dată, de la organizarea acestei competiții de proiecte – lansată în anul 2016 -, Universitatea reușește să câștige astfel finanțare pentru toate cele șapte domenii.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Video: Apă potabilă este maro, la Runcu!

Postat acum

on

De către

Apa potabilă facturată de Aparegio la Runcu nu prea este potabilă.

Apa este tulbure la robinet iar cetățenii sunt nemulțumiți. Spun că plătesc o apă pe care nu o pot consuma. Apa maro curge colorată doar când plouă. Aceasta vine direct din Sohodol.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR