Connect with us

ACTUALITATE

12,5 milioane de lei pentru reabilitarea CNTV, afectat de cutremur

Postat acum

on

Buget consistent obținut de la Guvern fondurile pentru lucrările de reabilitare și restaurare necesare în urma efectelor seismelor recente asupra aripii vechi a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.
Este vorba despre 12,5 milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru intervenții deosebit de complexe ce vizează nu doar reparații, dar și lucrări de restaurare a ornamentelor originale ale clădirii monument istoric. Au fost afectate de cutremur mai multe clase, cancelaria, amfiteatrul, dar și fațada colegiului.
Clădirea veche a CNTV are peste 130 de ani. Este una din cele mai vechi din Târgu Jiu. În ultimul secol a trecut prin câteva seisme mari.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eueue

    23 februarie 2023 at 15:12

    Pacat ca banii o sa ajunga la firme „de casa” „sifon” la banii publici si cladirea la urmatorul cutremur iar o sa se huroaie ceva!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR