Connect with us

COMUNITATE

Muzeul Automobilului Românesc ia un troleibuz de la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un troleibuz de la Târgu Jiu va ajunge în curând la Muzeul Automobilului Românesc, din Argeș. Are loc o strângere de fonduri pentru a organiza transportul troleibuzului, care, în momentul de față, este casat și nu mai este folosit pentru transportul de persoane.

„[STRÂNGERE DE FONDURI]: „Dați un leu pentru troleu!” – Așa arăta troleibuzul ce va ajunge la Muzeul din Câmpulung, când avea 11 ani. Este una din cele mai vechi fotografii cu acesta, din vremurile când străbătea străzile din TârguJiu, împreună cu frații săi. Acum a venit momentul să plece din Târgu-Jiu pentru a arăta și viitoarelor generații importanța modelului pe care îl reprezintă în istoria transportului public din România. Totul este pregătit pentru a fi expus public la Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung, Argeș, dar mai este nevoie de bani pentru a achita transportul. Doar împreună putem trimite acest troleibuz Rocar 217E la MUZEU, acolo unde îi e locul.

Donați aici:

IBAN: RO84INGB0000999906471918

Titular cont: Alexandru Tufan

Detalii tranzacție: TROLEIBUZ

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat până acum!

Fotografie: Cătălin Ghiță”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR