Connect with us

SPORT

Meciuri europene, azi și mâine, la Târgu Jiu. Câteva ore, până la prima partidă

Postat acum

on

Au mai rămas doar câteva ore, până la primul meci european de handbal, ce se va desfășura la Târgu Jiu.
Sala Sporturilor găzduieşte, sâmbătă şi duminică, dubla confruntare CSM Târgu-Jiu – HK Onnereds (Suedia), în Turul 3-EHF European League Women. Meciuk începe la ora 18:00.
Jucătoarele de la Târgu Jiu speră la victorie, pe teren propriu.
”Sperăm să fim încrezătoare și să dăm totul pe teren pentru a obține victoria. Pentru fiecare, o calificare în grupe, și chiar mai departe, este un maxim. Noi sperăm să ne ridicăm la așteptările suporterilor și la așteptările noastre. Eu, cel puțin, am așteptări mari și sper să fim acolo unde ne dorim și unde vizualizăm fiecare. Eu îmi doresc să joc și 60 de minute, dacă s-ar putea. Nu știu dacă, din punct de vedere fizic, o să rezist, încerc să dau tot ce pot. Mă simt mai bine acum. Mai apar și dureri din când în când, dar asta nu e nimic nou pentru mine. Sper să ajut echipa în acele momente în care chiar e nevoie. Într-o oarecare măsură suntem favorite, pentru că jucăm la noi acasă și tot timpul echipa care joacă acasă cred că este favorită. Publicul va conta foarte mult și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Doar cu ei putem să avem rezultate mari!”, a declarat Angela Pușcaș, handbalista revenită după o accidentare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu, lăsați fără masă caldă de primărie! Prunariu: V-ați găsit de unde să faceți reduceri, de la gura sportivilor!

Postat acum

on

De către

Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii Târgu Jiu, a făcut publică o adresă a primăriei municipiului prin care clubul era anunțat că UAT-ul nu mai plătește masa caldă pentru sportivi.

Reacția lui Prunariu a fost critică la adresa autorităților obligate să strângă cureaua.

„Că n-o să reduceți cheltuielile importante, tăiați de la copii!De Moș Nicolae asta e cadoul făcut de primărie și primar, celor mai buni sportivi din oraș și județ.Să nu credeți că dădea primăria de la ea, ci în urma unor obligații asumate prin protocol și hotărâri de consiliu local și de guvern, ca urmare a dărâmării stadionului vechi. Hotelul Sport, unde dormeau și mâncau sportivii clubului, este și acum închis din vina voastră.Ăsta e Marcel Romanescu și echipa lui!Dumnezeu să vă dea după suflet!Să vă fie rușine obrazului”, a transmis directorul clubului sportiv.

Primăria a anunțat, în scris, clubul, că nu mai poate achita cheltuielile de masă ale sportivilor pe luna noiembrie, decembrie… urmare a ordonanței austerității.

Continuă să citeşti

SPORT

Clubul Pandurii și-a prezentat sportivii care au obținut rezultate de excepție la box

Postat acum

on

Clubul Sporitv Pandurii Târgu Jiu și-a prezentat sportivii care au obținut rezultate de excepție la box. Tinerii au reprezentat cu mândrie Clubul Pandurii Târgu Jiu și România la competițiile interne și internaționale în anul 2023 și au obținut medalii de aur, argint și bronz. Aceștia sunt:

Căldăraru Florin

Palapuic Saly

Teodosescu Angelo

Teodosescu Mario

Brîncoveanu Cristina

Pobirci Ciprian

Cocoranu Alexandru

Grancea Carla

Popescu Alexandru

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa lu Mititelu pierde, în deplasare

Postat acum

on

De către

FCU Craiova a mai pierdut un meci în Liga 1. Oltenii lu Mititelu au cedat în fața celor de la U Cluj, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Ianis Stoica și Daniel Popa, pentru U Cluj și de Bahassa pentru FCU Craiova. FCU Craiova se află pe locul 14 în campionat.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!