Connect with us

ACTUALITATE

Cunoscut medic de la Maternitatea Timișoara, consultații la Clinica Medical One din Târgu Jiu

Postat acum

on

Un cunoscut medic de la Maternitatea Timișoara oferă consultații la Târgu Jiu, în cadrul Clinicii Medical One. „Vineri 1 Decembrie începând cu ora 9.00, domnul Dr. Radu Neamțu, medic specialist obstetrică-ginecologie Maternitatea Bega -Timișoara, doctor în științe medicale și asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, va oferi consultații de specialitate în cadrul Clinicii Medical One”, este anunțul noii clinici târgujiene.
Medicul Neamțu are competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologică; histeroscopie și chirurgie laparoscopică.
„Dr. Neamțu folosește cele mai moderne tehnici minim invazive pentru intervenții chirurgicale precise și cu timpi de recuperare mai reduși”, mai arată anunțul postat de Clinică Medical One.
Pentru programări la dr. Radu Neamțu, pentru data de 1 decembrie, puteți contacta Clinica Medical One la: 0353 419 419; 0770 20 10 20, sau la adresa de ma: [email protected].

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Uite cum arată secția Spitalului Județean Târgu Jiu, după reabilitare

Postat acum

on

De către

Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a fost reabilitată.
Lucrările au fost efectuate la 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor, grupuri sanitare și băi, sala de tratamente.
„Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie funcționează cu 56 de paturi și asigură internarea pacienților în vederea efectuării investigațiilor în scop de diagnostic și tratament. În prezent, toate cele 56 de paturi sunt ocupate. De la începutul acestui an și până în prezent, au fost internați în această secție peste 650 de pacienți”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Câți gorjeni sunt șomeri

Postat acum

on

De către

Oficial, Gorjul stă bine în statistici, în ceea ce privește șomajul. Numărul persoanelor aflate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă este puțin peste 3.600, ceea ce înseamnă un procent de 3,02%. În zona Olteniei, cei mai mulți șomeri sunt în Dolj, care are o populație de două ori mai mare decât Gorjul. Județul nostru stă cel mai bine dintre județele din regiune, având cel mai mic procent de șomaj.
La Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă există continuu locuri disponibile, iar unii administratori se plâng de faptul că nu găsesc persoane care să vrea să se angajeze. În realitate, salariile foarte mici i-au făcut pe gorjeni să aleagă calea străinătății, unde muncesc fie sezonier, fie perioade de câțiva ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Patru containere modulare, în dotarea Serviciului de Ambulanță Gorj

Postat acum

on

De către

Banii pentru această investiție au venit de la Ministerul Sănătății. Aceste module vor fi amplasate la Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu și Târgu-Jiu, la substațiile SJA. Au o valoare de 50.000 de lei, pe bucată. De asemenea a mai fost achiziționat un sterilizator modern.

SJA a mai achiziționat doua tărgi și echipament de protecție pentru toți salariații, a anunțat Tibi Tătaru, directorul SJA Gorj.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!