Connect with us

ACTUALITATE

La Târgu Jiu, elevii se întorc la școală. Vezi AICI declarația primarului Romanescu

Postat acum

on

Marcel Romamescu a anunțat că elevii din Târgu Jiu se întorc la școală. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare.

„Elevii se întorc la școală! Este o veste foarte bună pe care am primit-o în această seară. Din 8 februarie, atunci când începe al doilea semestru, copiii noștri vor reveni în clase pentru că municipiul Târgu Jiu este în scenariul verde.
Pentru ca lucrurile să rămână așa, va trebui ca noi să dăm dovadă de aceeași responsabilitate ca și până acum și să respectăm recomandările specialiștilor.
Primăria Municipiului Târgu Jiu va continua să depună toate eforturile pentru ca unitățile de învățământ să nu ducă lipsă de nimic, iar copiii și cadrele didactice să-și desfășoare activitatea într-un climat de siguranță”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat cu mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central cu ocazia Festivalului Luminii. Evenimentul se va desfașura sâmbată, 23 septembrie, în intervalul 16:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVII-a la nivel național și la cea de-a XII-a ediție desfășurată în Târgu Jiu. Organizatorul este Organizația Cercetașii României.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Zeci de elevi gorjeni, amendați pentru fumat

Postat acum

on

De către

Zeci de elevi, de la școli din județul Gorj, au fost sancționați, după ce au fost prinși că fumau în unitățile de învățământ. De la începutul noului an școlar, jandarmii gorjeni au amendat 20 de tineri liceeni. ”În primel opt zile, de la debutul anului, colegii noștri au sancționat 20 de elevi, toți de la licee”, a declarat locotenent colonelul Eugen Brânzan, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.
Legislația din țara noastră interzice fumatul în unitățile școlare, însă elevii cred că pot scăpa neobservați și nepedepsiți. Potrivit datelor oficiale, peste 40 la sută dintre fumătorii din România au acest viciu dinainte de a împlini 18 ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Acoperișul unui bloc din zona Autogării Târgu Jiu, pericol public

Postat acum

on

De către

Locatarii unui bloc din municipiul Târgu Jiu avertizează că acoperișul imobilului lor este un pericol atât pentru locatari cât și pentru trecători. Acoperișul este degradat și sta să cadă. Cetățenii consideră că asociația de locatari trebuie să intervină dar și autoritatea locală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR