Connect with us

SPORT

Juniorii lui Sorin Vintilescu, victorie superbă în deplasare! CSS Caransebeș – CSM Târgu Jiu 1-2

Postat acum

on

0 Shares

Juniorii U17 CSM Târgu Jiu au înregistrat o nouă victorie în campionat, în deplasare, contra celor de la CSS Caransebeș. Echipa pregătită de Sorin Vintilescu s-a impus cu 2-1. Meciul a contat pentru etapa a-7-a din Seria 7-a a Campionatului Național. ”Am privilegiul să antrenez niște copii extraordinari. Am reușit să formăm o familie. Am jucat pe un teren foarte prost, dar am fost mai puternici, mai isteți și mai buni”, a declarat imediat după meci, Sorin Vintilescu.

Juniorii U17 de la CSM Târgu Jiu au trei meciuri la rând fără înfângere în campionat și sunt la a doua victorie consecutivă. După succesul cu Reșița de etapa trecută, gorjenii și-au mai trecut în cont o victorie, într-o deplasare dificilă, pe terenul echipei din Caransebeș. Gazdele au deschis scorul în minutul 9, din penalty. Băieții lui Vintilescu au pus însă presiune pe apărarea adversă, și-au creat numeroase oportunități, iar golul a venit aproape de pauză, după o fază fixă. Budilică a centrat din lovitura liberă, iar un jucător al gazdelor a deviat mingea în proprie poartă. Același Budilică a marcat în minutul 68. Un șut senzațional, din lovitură liberă, de la aproape 40 de metri! Șut senzațional și mingea s-a dus direct sub bară. Deși starea gazonului a fost una precară, gorjenii s-au dovedit a fi mai buni în acest meci și-au plecat cu toate punctele de la Caransebeș. Sorin Vintilescu crede că unitatea grupului a fost un factor decisiv în obținerea victoriei.

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Am privilegiul să antrenez niște copii extraordinari. Am reușit să formăm o familie. Am jucat pe un teren foarte prost, dar am fost mai puternici, mai isteți și mai buni”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
Ediția 2023-2024
Seria 7 / Etapa 7
Caransebeș, Stadion CFR
Miercuri, 04.10.2023, Ora 14.00
CSS CARANSEBEȘ – CSM TÂRGU JIU 1-2

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SPORT

Președintele Clubului Sportiv Orășenesc Turceni și-a dat demisia!

Postat acum

on

De către

Iulian Diură președintele clubului de fotbal din Turceni a demisionat din funcție la doar câteva luni de la numirea în funcție. Acesta a fost numit în funcție în luna aprilie, iar trei luni după a demisionat din funcție. 

„În cursul zilei de astăzi, președintele clubului și-a înaintat demisia din funcție. Mulțumim pentru tot efortul depus și perioada petrecută la noi. Vă dormim mult succes”, se transmite pe pagina clubului de fotbal.

Clubul de fotbal este în disoluție totală, foștii jucători au rămas fără contracte, echipa nu mai evoluează în Liga a III-a

Continuă să citeşti

SPORT

Știința Turceni nu va mai evolua în Liga a III-a!

Postat acum

on

De către

Clubul Sportiv Orășenesc Turceni anunță că echipa nu va mai juca în Liga a III-a. Echipa s-a desființat, deși a jucat doar un an în această ligă. Vara trecuta, noua conducere a clubului a reziliat contractele pentru aproape toți jucătorii care au ajutat clubul la promovarea în Liga a III-a.

„Invitația Federației Române de Fotbal pentru rămânere în liga a 3-a a fost refuzata de clubul nostru”, anunță clubul din Turceni.

Continuă să citeşti

SPORT

Tabără de baschet la Târgu-Jiu

Postat acum

on

De către

În perioada 5-11 iulie 2024, Federația Română de Baschet – prin Academia Română de Baschet – Filiala Gorj – organizează la Târgu Jiu un camp de vară în care jucătorii din generația 2009 vor beneficia de antrenamente și alte activități complementare, sub coordonarea unor specialiști, pentru dezvoltarea baschetbalistică și personală a tinerilor sportivi.

Sportivii trebuie să se prezinte în Târgu Jiu pe 5 iulie, la ora 13:00, la hotelurile Story (băieții) și Anna și Daria Suits (fetele), având asupra lor echipament pentru antrenamente în sală și în aer liber. Pentru detalii suplimentare, rugăm să contactați responsabilul de logistică al evenimentului, Claudiu Alionescu (tel. 0769.675.976).

Federația Română de Baschet va finanța (integral sau parțial) participarea în tabăra de baschet de la Târgu Jiu a unor sportivi și sportive din generația 2009 care au evoluat în cadrul acțiunilor organizate sub egida FIBA Youth Development Fund, astfel:

18 băieți și 15 feteparticipare gratuită (finanțare 100% FR Baschet)
18 băieți și 15 fetepreț participare 850 lei / persoană(finanțare 50% FR Baschet)Summer Camp-ul de la Târgu Jiu este prima tabără de vară organizată de Federația Română de Baschet, prin Academia Română de Baschet, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și al Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Alte evenimente similare vor fi organizate în viitor de Federația Română de Baschet.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!