Connect with us

EDUCAȚIE

Târgu Jiu: Ziua Educației, sărbătorită de micii artiști de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”

Postat acum

on

Ziua Educației este sărbătorită astăzi de micii artiști de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, din Târgu Jiu. Micuții sunt coordonați de profesorul Florin Gheorghiu. Acesta a realizat o expoziție virtuală de desene și modelaje ale elevilor din clasele de gimnaziu.

„În acest an școlar, prima expoziție cu creații plastice realizate de elevii școlii noastre este dedicată zilei Educației – 5 Octombrie, și este o zi pentru a sărbători și a susține accesul la educație. Această expozitie virtuală prezintă o selecție remarcabilă de desene ale elevilor din clasele V-VIII. Expoziția celebrează creativitatea excepțională, talentul și abilitățile de desen si servește și drept platformă pentru a inspira și încuraja pasiunea lor pentru artele vizuale. Pe această cale țin să mulțumesc parinților, cadrelor didactice si doamnelor invățătoare de la clasele a IV-a, care le-au insuflat dragostea pentru frumos, proaspeților elevi din clasa a V-a.
Majoritatea creațiilor expuse aici au fost realizate în vacanță și ne demostrează că pregătirea lor este continuă, iar ei se simt mândri de muncă.
Arta copiilor oferă o oportunitate de a învăța unii de la alții și de a aprecia munca celorlalți, cultivând empatia, respectul și un puternic sentiment de comunitate în clasă, în colectivitate. La acest eveniment au expus următorii elevi:
clasele a V a : Păsătoiu Andrei Florin, Băluțoiu Matei, Cristea Aida, Belu Iren Lia, Branea Andreea Mihaela, Cosacu Daria, Dobrescu Codrin, Gheorghiță Andreea, Mancaș Roberta, Gheorghiu Matei Horațiu, Măruță Mara, Seliste Antonia, Popescu Andrei, Purece Sofia. Clasa a VI a: Nănău Karina Roberta.
Clasele a VII a: Nebancia Anelisa 7D, Guran Maya Alexandra 7D, Lupulescu Luisa , Zaharia luca 7B, Parîia Andreea 7B, Merfu Anastasia 7B Gosa Stefania 7B, Balasin Miruna 7b, Daria Teodorescu 7B Daria Drăgan 7B, Turloiu Bianca 7B, Zaharia Luca 7B, Parâia Andreea Theodora 7B, clasa a VIII a Dafinescu Olivia si Pasek Raisa.
coordonator eveniment : prof. Gheorghiu Florin
Felicitări alese tuturor!
Sărbătorim împreună puterea educației și a cunoașterii!!”, conform profesorului Florin Gheorghiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Turburea: Club de lupte, înființat de primarul Bârcă

Postat acum

on

De către

Deoarece în Turburea s-a construit o sală de sport nouă și modernă, de 100 de locuri, primarul localității a făcut imposibilul pentru a realiza și un Club de lupte. Iar pentru asta a apelat la cei mai buni sportivi și antrenori din domeniul lupte libere.

Bârca l-a cooptat astfel în echipa sa pe președintele Federației Române de Lupte, pe vicepreședintele acestei structuri, pe „fostul selecționer al Lotului Național și un Campion European”. Respectivii i-au fost alături primarului la înființarea Clubului de lupte din comuna Turburea! Ca și sportivul Gelu Livezeanu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Performanță pentru elevii din Novaci

Postat acum

on

Performanță pentru elevii din Novaci care au pariticpat la un concurs național de eseuri. Elevii Liceului Teoretic Novaci au participat la Concursul Național de Eseuri „Economia privită prin ochii mei” organizat de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Științe Economice. Cele două echipe participante, coordonate de profesoara Redeca Lăcătușu Amelia și Brînzan Ionela, au obținut două Mențiuni.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Sute de elevi au trecut pragul UCB

Postat acum

on

Peste 350 de elevi au trecut pragul UCB în cele două zile ale evenimentului Ziua Porților Deschise. Aceștia au vizitat spațiile de învățământ, au participat la activități interactive în cadrul laboratoarelor, dar și la simularea unui proces de judecată.

De asemenea, au avut parte de diferite activități extracurriculare desfășurate de Liga Studentilor din Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu, dar și de concursuri și tombole.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!