Connect with us

SPORT

,,Escrocul”, adus să salveze insolventul Club Pandurii de cei doi ,,Mărini”, Condescu și Golea

Postat acum

on

0 Shares

Marin Condescu și Marin Golea au acceptat la CS Pandurii un nou director de scouting, adică pe belgianul Jean-Willy Ngoma. Mai exact, la final de februarie, antrenorul Călin Cojocaru a defilat la o conferință de presă cu noul director, văzut drept salvatorului clubului aflat în insolvență, fără să ia în calcul că respectivul, potrivit gsp.ro, ar fi fost investigat, în ultimii ani, pentru mai multe acuzații de fraudă. Noua achiziție a clubului a promis lucruri mari pentru club, în jocul lui Condescu și Golea intrând și pesedistul Camilian Floroiu, directorul sportiv al clubului. Când materialul de presă a explodat, Ngoma nu a recunoscut acuzațiile care îl pun însă într-o altă lumină pe cel prezentat drept salvatorul clubului.

Declarațiile lui Ngoma, la conferința de presă de la final de februarie, au fost pline de promisiuni legat de numele mari pe care le va aduce la clubul din Gorj, dar și sponsorizări din Rusia și chiar investiții(?!). Evident nu o va face gratis, ci va lua 50% pentru fiecare transfer de jucători. De altfel, pentru a-și arăta disponibilitatea, Ngoma a adus, deja, doi jucători care se antrenează cu echipa până la vară, pe banii noului director de scouting, clubul încheind precontracte cu respectivii.

La Pandurii, direct din arest

A treia apariție la club a apărut și fostul jucător scoțian Dougie Imrie (36 de ani), o legendă a echipei de prima ligă Hamilton Academical, spune publicația. Ce nu a știut nimeni de la clubul Pandurii a fost că Imrie a venit în România la scurt timp după ce a fost eliberat din arestul poliției scoțiene. Exact în ziua vizitei la Târgu Jiu, presa de la Glasgow a scris că fostul jucător a fost reținut, audiat și eliberat în luna februarie într-o investigație legată de pariuri ilegale. Poliția anchetează mai multe pariuri suspecte pe cartonașe galbene în sezonul trecut, spune gsp.ro, aruncând în aer naivitatea celor de la clubul de fotbal ajuns la subsolul Ligii 2 și cu o situație financiară dezastruoasă.

Ngoma îl apără însă pe jucătorul scoțian, considerând că ancheta în cauză nu ar fi una serioasă. Doar l-a văzut pe Dougi drept viitor antrenor.

Ngoma, creionat în negru 

Nu doar Dougi are un trecut cu probleme penale, Ngoma ar sta și mai rău, lucru care nu se știe dacă a fost cunoscut de Călin Cojocaru, cel care l-a adus pe respectivul la Pandurii, convingându-l de achiziție și pe Floroiu. „E un fost jucător de fotbal, devenit scouter. Pare serios, implicat. Îl interesează un proiect pe termen lung. A fost atras de brandul Pandurii și de stadionul nou. Va aduce jucători și va lua 50 la sută din fiecare transfer”, a declarat pentru publicația centrală, Camil Floroiu, directorul sportiv, demonstrând că habar nu are de ,,calitățile” belgianului.

Presa străină are însă altă părere despre achiziția de la Pandurii, care pare, din start, absolut nefericită pentru clubul aflat cu un picior în groapă. Frânturile din presa străină publicate de gsp.ro dar și declarațiile unor impresari din fotbalul național, pun serioase întrebări legate de intențiile lui Ngoma la Gorj. Evident că și acestea au fost negate, astăzi, de directorul de la Pandurii, ca și restul materialului din gsp.ro pe care îl puteți citi mai jos.

https://www.gsp.ro/editorial-romana/gsp-special/video-exclusiv-nume-de-cod-escrocul-noul-creier-de-la-o-vicecampioana-din-liga-1-acuzat-de-frauda-si-viol-a-fost-batut-dezbracat-si-aruncat-in-portbagaj-592543.html#

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SPORT

Președintele Clubului Sportiv Orășenesc Turceni și-a dat demisia!

Postat acum

on

De către

Iulian Diură președintele clubului de fotbal din Turceni a demisionat din funcție la doar câteva luni de la numirea în funcție. Acesta a fost numit în funcție în luna aprilie, iar trei luni după a demisionat din funcție. 

„În cursul zilei de astăzi, președintele clubului și-a înaintat demisia din funcție. Mulțumim pentru tot efortul depus și perioada petrecută la noi. Vă dormim mult succes”, se transmite pe pagina clubului de fotbal.

Clubul de fotbal este în disoluție totală, foștii jucători au rămas fără contracte, echipa nu mai evoluează în Liga a III-a

Continuă să citeşti

SPORT

Știința Turceni nu va mai evolua în Liga a III-a!

Postat acum

on

De către

Clubul Sportiv Orășenesc Turceni anunță că echipa nu va mai juca în Liga a III-a. Echipa s-a desființat, deși a jucat doar un an în această ligă. Vara trecuta, noua conducere a clubului a reziliat contractele pentru aproape toți jucătorii care au ajutat clubul la promovarea în Liga a III-a.

„Invitația Federației Române de Fotbal pentru rămânere în liga a 3-a a fost refuzata de clubul nostru”, anunță clubul din Turceni.

Continuă să citeşti

SPORT

Tabără de baschet la Târgu-Jiu

Postat acum

on

De către

În perioada 5-11 iulie 2024, Federația Română de Baschet – prin Academia Română de Baschet – Filiala Gorj – organizează la Târgu Jiu un camp de vară în care jucătorii din generația 2009 vor beneficia de antrenamente și alte activități complementare, sub coordonarea unor specialiști, pentru dezvoltarea baschetbalistică și personală a tinerilor sportivi.

Sportivii trebuie să se prezinte în Târgu Jiu pe 5 iulie, la ora 13:00, la hotelurile Story (băieții) și Anna și Daria Suits (fetele), având asupra lor echipament pentru antrenamente în sală și în aer liber. Pentru detalii suplimentare, rugăm să contactați responsabilul de logistică al evenimentului, Claudiu Alionescu (tel. 0769.675.976).

Federația Română de Baschet va finanța (integral sau parțial) participarea în tabăra de baschet de la Târgu Jiu a unor sportivi și sportive din generația 2009 care au evoluat în cadrul acțiunilor organizate sub egida FIBA Youth Development Fund, astfel:

18 băieți și 15 feteparticipare gratuită (finanțare 100% FR Baschet)
18 băieți și 15 fetepreț participare 850 lei / persoană(finanțare 50% FR Baschet)Summer Camp-ul de la Târgu Jiu este prima tabără de vară organizată de Federația Română de Baschet, prin Academia Română de Baschet, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și al Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Alte evenimente similare vor fi organizate în viitor de Federația Română de Baschet.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!