Home / SPORT / ,,Escrocul”, adus să salveze insolventul Club Pandurii de cei doi ,,Mărini”, Condescu și Golea

,,Escrocul”, adus să salveze insolventul Club Pandurii de cei doi ,,Mărini”, Condescu și Golea

Marin Condescu și Marin Golea au acceptat la CS Pandurii un nou director de scouting, adică pe belgianul Jean-Willy Ngoma. Mai exact, la final de februarie, antrenorul Călin Cojocaru a defilat la o conferință de presă cu noul director, văzut drept salvatorului clubului aflat în insolvență, fără să ia în calcul că respectivul, potrivit gsp.ro, ar fi fost investigat, în ultimii ani, pentru mai multe acuzații de fraudă. Noua achiziție a clubului a promis lucruri mari pentru club, în jocul lui Condescu și Golea intrând și pesedistul Camilian Floroiu, directorul sportiv al clubului. Când materialul de presă a explodat, Ngoma nu a recunoscut acuzațiile care îl pun însă într-o altă lumină pe cel prezentat drept salvatorul clubului.

Declarațiile lui Ngoma, la conferința de presă de la final de februarie, au fost pline de promisiuni legat de numele mari pe care le va aduce la clubul din Gorj, dar și sponsorizări din Rusia și chiar investiții(?!). Evident nu o va face gratis, ci va lua 50% pentru fiecare transfer de jucători. De altfel, pentru a-și arăta disponibilitatea, Ngoma a adus, deja, doi jucători care se antrenează cu echipa până la vară, pe banii noului director de scouting, clubul încheind precontracte cu respectivii.

La Pandurii, direct din arest

A treia apariție la club a apărut și fostul jucător scoțian Dougie Imrie (36 de ani), o legendă a echipei de prima ligă Hamilton Academical, spune publicația. Ce nu a știut nimeni de la clubul Pandurii a fost că Imrie a venit în România la scurt timp după ce a fost eliberat din arestul poliției scoțiene. Exact în ziua vizitei la Târgu Jiu, presa de la Glasgow a scris că fostul jucător a fost reținut, audiat și eliberat în luna februarie într-o investigație legată de pariuri ilegale. Poliția anchetează mai multe pariuri suspecte pe cartonașe galbene în sezonul trecut, spune gsp.ro, aruncând în aer naivitatea celor de la clubul de fotbal ajuns la subsolul Ligii 2 și cu o situație financiară dezastruoasă.

Ngoma îl apără însă pe jucătorul scoțian, considerând că ancheta în cauză nu ar fi una serioasă. Doar l-a văzut pe Dougi drept viitor antrenor.

Ngoma, creionat în negru 

Nu doar Dougi are un trecut cu probleme penale, Ngoma ar sta și mai rău, lucru care nu se știe dacă a fost cunoscut de Călin Cojocaru, cel care l-a adus pe respectivul la Pandurii, convingându-l de achiziție și pe Floroiu. „E un fost jucător de fotbal, devenit scouter. Pare serios, implicat. Îl interesează un proiect pe termen lung. A fost atras de brandul Pandurii și de stadionul nou. Va aduce jucători și va lua 50 la sută din fiecare transfer”, a declarat pentru publicația centrală, Camil Floroiu, directorul sportiv, demonstrând că habar nu are de ,,calitățile” belgianului.

Presa străină are însă altă părere despre achiziția de la Pandurii, care pare, din start, absolut nefericită pentru clubul aflat cu un picior în groapă. Frânturile din presa străină publicate de gsp.ro dar și declarațiile unor impresari din fotbalul național, pun serioase întrebări legate de intențiile lui Ngoma la Gorj. Evident că și acestea au fost negate, astăzi, de directorul de la Pandurii, ca și restul materialului din gsp.ro pe care îl puteți citi mai jos.

https://www.gsp.ro/editorial-romana/gsp-special/video-exclusiv-nume-de-cod-escrocul-noul-creier-de-la-o-vicecampioana-din-liga-1-acuzat-de-frauda-si-viol-a-fost-batut-dezbracat-si-aruncat-in-portbagaj-592543.html#

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *