Connect with us

SPORT

Simona Halep a revenit din Australia: Cu ce i-a surprins pe jurnaliști, pe Aeroportul Otopeni

Postat acum

on

Simona Halep a declarat că a donat pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia o sumă de bani mai mare decât a stabilit cu antrenorul ei, Darren Cahill.”Sunt mulţumită de felul în care am jucat la Australian Open, am început un pic mai greu la Adelaide, dar după aceea mi-am revenit şi sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza, am fost foarte aproape să-l câştig. E greu să analizez foarte profund acest meci, îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc şi după aceea o să învăţ ceea ce am de învăţat din el. Darren mi-a spus că a fost un meci foarte bun, dar ar fi trebuit să fiu mai atentă la unele mingi importante.Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren şi de câte amenzi am luat, între ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma. Mă simt bine în Australia, este o ţară călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă din partea lor şi le mulţumesc pentru acest lucru. Sunt prietenoşi cu mine şi tot timpul joc cu plăcere acolo. Am amintiri frumoase din 2018, în fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo. Sunt alături de echipa de FedCup cu tot sufletul şi sunt convinsă că au puterea necesară să câştige meciul cu Rusia. O să le susţin şi o să le trimit energia mea pozitiă. Voi juca în februarie la Dubai şi la Doha”, a declarat Halep, la sosirea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.Pe 5 ianuarie, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care au donat bani pentru victimele incendiilor din Australia. Dacă majoritatea jucătorilor au contribuit în urma aşilor de la meciuri, românca a ales să dea pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.”Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Trei juniori de la Pandurii, convocați de FRF

Postat acum

on

De către

Trei dintre juniorii clubului Pandurii Târgu Jiu, născuţi în anul 2007, au primit, pe adresa clubului, convocarea din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru naţionala Under 15 ani.

Juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă, pregătiţi de antrenorul Alin Poenaru, iau parte la o acţiune de formare a lotului Under 15 organizată de FRF la centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi cel de la Buftea.

Acţiunea are loc în perioada 15 – 21 iulie 2021, antrenamentele şi jocurile urmând să se desfăşoare pe terenurile FRF de la Buftea şi Mogoşoaia.

Pentru că juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă se aflau în vacanţă în această perioadă, aceştia s-au pregătit timp de o săptămână cu jucătorii din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru reacomodarea la efort înaintea de a pleca la acţiunea FRF de la Bucureşti.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Începe Campionatul Național de Drift, la Rânca

Postat acum

on

De către

Campionatul Național de Drift începe mâine, în județul Gorj. Competiția se va desfășura între Novaciși Rânca, motiv pentru care circulația în zonă se desfășoară în etape. Programul concursului, în funcție de care se face accesul în și dinspre stațiune este următorul: șoseaua va fi închisă sâmbătă și duminică, între orele 08.00-13.00 şi 15.00-20.00. În pauza dintre cele două etape, circulația este liberă.

Organizatorii anunță o măsurile impuse, pentru cei care vor să urmărească întrecerea de cai putere. „Pentru a urmări cele mai spectaculoase battle-uri în etapa de pe Transalpina, în Rânca RoDrift pune la dispoziție spectatorilor locuri special amenajate. Pentru a respecta legislația în vigoare, în aceste zone vor avea acces persoanele vaccinate sau cele care prezintă un test PCR (maxim 72 de ore) sau antigen (24 de ore)”, se arată într-un comunicat al organizatorilor RoDrift

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal CS Minerul Motru 2008 prinde contur

Postat acum

on

De către

În această seară, la Stadionul Municipal Motru au fost convocați toți tinerii din localitate care sunt iubitori ai sportului rege și îl practică, să participe la prima selecție pentru înființarea echipei de fotbal Minerul Motru, care va activa în liga a patra. La solicitarea primarului, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții clubului și cu consilieri locali iubitori ai acestui sport, astăzi, de la ora 18.00, au răspuns prezent, pe stadion, în jur de 50 de tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani.

Aceștia au jucat un meci demonstrativ pentru a-și arăta calitățile, pe o vreme toridă, iar cei responsabili i-au urmărit îndeaproape, i-au notat. După performante respectivii vor fi selectați.

Aceasta este o primă întâlnire dar, vor urma și altele dar va fi stabilit și un program de antrenament. Meciul de astăzi, între cei prezenți, a arătat clar dorința de dezvoltare a acestui sport care, din păcate, din 2016, a fost dat uitării.

,,Am ținut să fiu prezent la acest eveniment, fiind de altfel și o promisiunea de-a mea că până în iulie, Motru va avea o echipă de fotbal, cel puțin în liga a patra, lucru care se întâmplă deja. Îmi doresc, seriozitate, respect, stabilitate și fair play din partea viitorilor sportivi iar celor implicați. Le mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordată și îi asigur de întreaga mea susținere pe viitor. Țin să le mulțumesc și celor două persoane juridice care au venit alaturi de mine în acest demers, din dorința de a susține sportul motrean și așteptăm de altfel și alte persoane, care doresc să sprijine orice activitate sportivă care se desfășoară la acest club”, a spus edilul local.

De altfel, Motru a obținut rezultate remarcabile la box, lupte, fotbal din tenis de câmp.

„Nu va fi ușor dar, împreună vom reuși ce ne-am propus”, a spus edilul local.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR