Connect with us

EDUCAȚIE

VIDEO: Elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” au marcat prin scenete Ziua Educației

Postat acum

on

Elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”, din Târgu Jiu, au marcat prin câteva scenete Ziua Educației. Copiii au fost mobilizați de către profesorul coordonator Mădălina-Elena Popescu, să prezinte scenetele educative. Acestea au fost inspirate din lecturile școlare.

„Pentru a marca semnificația Zilei Educației, dragii noștri elevi de la clasa a VI-a C au interpretat anumite scene din Vizită… și D-l Goe, demonstrând că fără educație nu putem avea acces într-o societate bazată pe cunoaștere. De asemenea, tot dragii noștri elevi de la clasa a VII-a C s-au gândit să interpreteze anumite secvențe din D-l Goe pentru a sublinia rolul educației în viața de zi cu zi, marcând astfel și importanța legăturii dintre familie și școală. Dragii noștri elevi de la clasa a VII-a C au ales să redea semnificația Zilei Educației printr-o scenetă preluată din cartea „Eu sunt Malala” pentru că au înțeles că „un profesor, un copil, o carte și un creion” pot schimba lumea.”, conform profesorului coordonator Mădălina-Elena Popescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Turburea: Club de lupte, înființat de primarul Bârcă

Postat acum

on

De către

Deoarece în Turburea s-a construit o sală de sport nouă și modernă, de 100 de locuri, primarul localității a făcut imposibilul pentru a realiza și un Club de lupte. Iar pentru asta a apelat la cei mai buni sportivi și antrenori din domeniul lupte libere.

Bârca l-a cooptat astfel în echipa sa pe președintele Federației Române de Lupte, pe vicepreședintele acestei structuri, pe „fostul selecționer al Lotului Național și un Campion European”. Respectivii i-au fost alături primarului la înființarea Clubului de lupte din comuna Turburea! Ca și sportivul Gelu Livezeanu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Performanță pentru elevii din Novaci

Postat acum

on

Performanță pentru elevii din Novaci care au pariticpat la un concurs național de eseuri. Elevii Liceului Teoretic Novaci au participat la Concursul Național de Eseuri „Economia privită prin ochii mei” organizat de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Științe Economice. Cele două echipe participante, coordonate de profesoara Redeca Lăcătușu Amelia și Brînzan Ionela, au obținut două Mențiuni.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Sute de elevi au trecut pragul UCB

Postat acum

on

Peste 350 de elevi au trecut pragul UCB în cele două zile ale evenimentului Ziua Porților Deschise. Aceștia au vizitat spațiile de învățământ, au participat la activități interactive în cadrul laboratoarelor, dar și la simularea unui proces de judecată.

De asemenea, au avut parte de diferite activități extracurriculare desfășurate de Liga Studentilor din Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu, dar și de concursuri și tombole.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!