Home / POLITICĂ / Drept la replică-Cosmin Morega

Drept la replică-Cosmin Morega

În urma articolului apărut în Gorjexpress azi, cu privire la faptul că sustinătorii și consilierii locali ai Partidului Social Democrat și ai candidatului Cosmin Morega „m-ar părăsi rând pe rând”, nu este adevărat.

Nu, din echipa mea nu a plecat nimeni, ci, din contră, au venit sute de simpatizanți și susținători, cărora le mulțumesc și, împreună, pe 27, vom putea scăpa de acești oameni răi.

Se putea verifica simplu dacă cele două persoane enumerate au părăsit lista de consilieri locali la Biroul Electoral Central.

Doamna doctor lucrează la UPU Tg-Jiu și luptă din răsputeri pentru a salva vieți. Nu o dată, ci de mai multe ori a fost prezentă alături de noi, venind direct din gardă, după zeci de ore de serviciu.
Îi mulțumim atât eu, cât și colegii noștri că este alături de noi.

Cu privire la celălalt consilier, sunt probleme personale pe care eu nu vreau să le comentez, dar este alături de noi iar acest lucru și l-a exprimat public, indignat de comandarea acestui articol.

Cât despre sondajul făcut de PNL la barul din colț, nu pot să spun decât un singur lucru – dumneavoastră, cetățenii, sunteti barometrul meu, sunteți cei care mi-ați arătat în întreaga precampanie și campanie dragostea și dorința de a conduce acest oraș.Vă multumesc!

În fiecare zi sunt oameni, persoane juridice care mi se alătură și cred în mine, în puterea mea de muncă, în programul meu de dezvoltare a localității și într-un trai mai bun pentru noi toți.
Da, de 4 ani de zile sunt urmărit, îmi sunt întinse fel și fel de provocări, reclamații la toate instituțiile și, cu toate acestea, nu au găsit nimic care să mă incrimineze, care să ducă la vreo problemă penală.

Au vorbit de DNA. Este o vorbă din bătrâni…Să nu sapi groapa altuia că s-ar putea să cazi chiar tu în ea.
Nu-mi este frică de absolut nimic și nu mă pot opri din a fi alături de dumneavoastră și împreună să aducem la viață și la un trai mai bun localitatea noastră.
În toată această perioadă de 4 ani de zile am suportat toate atacurile murdare, am răspuns tuturor reclamațiilor (cele finalizate au avut rezultatul-CLASARE), și, cu toate acestea, eu nu am jignit, nu am făcut rău vreunei persoane sau vreunei instituții așa cum a făcut J.G., rulment Calache si cei din echipa pe care o păstoresc.
Vreau doar binele localității, reîntoarcerea tinerilor acasă, la Motru, și pentru asta voi face orice îmi stă în putință și voi rezista următoarelor fumigene pe care cu multă disperare le pregătesc acești oameni răi.

Cosmin Morega

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *