Home / POLITICĂ / Morega pierde categoric alegerile

Morega pierde categoric alegerile

Susținătorii simt și îl părăsesc rând pe rând pe Morega, inclusiv cei mai bine cotați candidați la consiliul local din partea PSD.

La începutul campaniei electorale distanța procentuală între primarul în funcție Gigel Jianu(PNL) și Cosmin Morega (PSD) era de aproximativ 15%.
Acum distanță s-a mărit, Gigel Jianu are peste 20% avans față de Morega. În același timp, ceilalți 9 candidați la poziția de primar nici măcar nu se apropie de o procent cu două cifre. Lupta în doi s-a dezumflat.
Primul care a părăsit barca găurită a lui Morega a fost domnul Cristi Nicolcioiu, poziția 3 pe lista de consilieri PSD și propunerea de viceprimar.

Domnul Nicolcioiu a înțeles relativ repede că s-a asociat cu un pierzător și că această asociere o să-i aducă grave deservicii de imagine, ținând cont de problemele penale și de integritate ale lui Morega, așa că s-a retras și nu a mai apărut pe nici un afiș sau pliant de campanie.

A doua mișcare de retragere a venit din partea candidatei de pe poziția 5, doctorița Lavinia Udriștoiu, o doamnă doctor aproape necunoscută în Motru, doamna profesând la Târgu Jiu. Doamna nu a participat la acțiunile de campanie, nu a făcut postări pe rețelele de socializare, iar de curând rudele doamnei doctor au afișat la poza de profil rama cu ,,Susțin Gigel Jianu”.

În ultimele zile marea majoritate a celor care aveau la poza de profil rama hidoasă cu ,, gospodarul” fix pe ochi, au renunțat la ea. Ultimii mohicani ce au rămas în gașca lui Morega sunt lotul transferat de la Petrescu- Titi Colțatu (breloc) și ,,tovarășa” Florentina, plus câțiva ,,băieți” de prin oraș. La această oră Morega nu mai numără nici măcar 10 purtători pe ochi, a ramei gospodărești.

Pesediști onorabili au făcut de mult un pas înapoi. Morega a făcut campanie în teren cu candidații necunoscuți de pe locuri 11- 22, și în ultimele zile e aproape invizibil.

După alegeri la Motru este de așteptat vizita DNA, care să poarte ,,discuții” cu nr.2 de pe listele PSD și de la alegerile locale, pierzătorul Cosmin Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *