Connect with us

POLITICĂ

Morega pierde categoric alegerile

Postat acum

on

Susținătorii simt și îl părăsesc rând pe rând pe Morega, inclusiv cei mai bine cotați candidați la consiliul local din partea PSD.

La începutul campaniei electorale distanța procentuală între primarul în funcție Gigel Jianu(PNL) și Cosmin Morega (PSD) era de aproximativ 15%.
Acum distanță s-a mărit, Gigel Jianu are peste 20% avans față de Morega. În același timp, ceilalți 9 candidați la poziția de primar nici măcar nu se apropie de o procent cu două cifre. Lupta în doi s-a dezumflat.
Primul care a părăsit barca găurită a lui Morega a fost domnul Cristi Nicolcioiu, poziția 3 pe lista de consilieri PSD și propunerea de viceprimar.

Domnul Nicolcioiu a înțeles relativ repede că s-a asociat cu un pierzător și că această asociere o să-i aducă grave deservicii de imagine, ținând cont de problemele penale și de integritate ale lui Morega, așa că s-a retras și nu a mai apărut pe nici un afiș sau pliant de campanie.

A doua mișcare de retragere a venit din partea candidatei de pe poziția 5, doctorița Lavinia Udriștoiu, o doamnă doctor aproape necunoscută în Motru, doamna profesând la Târgu Jiu. Doamna nu a participat la acțiunile de campanie, nu a făcut postări pe rețelele de socializare, iar de curând rudele doamnei doctor au afișat la poza de profil rama cu ,,Susțin Gigel Jianu”.

În ultimele zile marea majoritate a celor care aveau la poza de profil rama hidoasă cu ,, gospodarul” fix pe ochi, au renunțat la ea. Ultimii mohicani ce au rămas în gașca lui Morega sunt lotul transferat de la Petrescu- Titi Colțatu (breloc) și ,,tovarășa” Florentina, plus câțiva ,,băieți” de prin oraș. La această oră Morega nu mai numără nici măcar 10 purtători pe ochi, a ramei gospodărești.

Pesediști onorabili au făcut de mult un pas înapoi. Morega a făcut campanie în teren cu candidații necunoscuți de pe locuri 11- 22, și în ultimele zile e aproape invizibil.

După alegeri la Motru este de așteptat vizita DNA, care să poarte ,,discuții” cu nr.2 de pe listele PSD și de la alegerile locale, pierzătorul Cosmin Morega.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Dan Vîlceanu, audiat

Postat acum

on

De către

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este audiat la această oră, în Parlament. Audierea vine odată cu propunerea lui, pentru postul de ministru al Fondurilor Europene. Întreaga listă de miniștri este audiată, azi, iar avizele pe care le vor primi cei propuși să ocupe funcții în ministere sunt consultative. După această etapă, urmează votul în plenul Palmanentului, care este decisiv pentru viitorul guvern.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache își anunță demisia din PNL

Postat acum

on

De către

Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL. „Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea.
Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni”, a transmis senatorul, în această dimineață.
Acuzele sunt dure, la adresa conducerii partidului. Iordache reproșează liderilor actuali că nu au luat măsuri pentru populație. „Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.
Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.
Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.
La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei”, a continuat senatorul Ion Iordache.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cere un ministru de la Gorj

Postat acum

on

De către

Liberalii gorjeni riscă să piardă avantajul obținut în timpul mandatului lui Florin Cîțu, când au avut un ministru și mai mulți secretari de stat. Marcel Romanescu speră ca unul dintre membrii de la Gorj să obțină un post în noul guvern, considerând că asta ar aduce un beneficiu pentru autoritățile locale.

Ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, este vehiculat pentru un nou post, însă susținerea liberalului gorjean nu este sigură.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR