Connect with us

POLITICĂ

Mesajul lui Cosmin Morega pentru cetățenii din Motru!

Postat acum

on

Am încredere că, pe 27 septembrie, toți cetățenii municipiului Motru, care înțeleg importanța votului de duminică, ce are ca miză dezvoltarea economică a municipiului și un trai mai bun pentru localnici, vor vota omul Cosmin Morega. Asta deoarece, le-am demonstrat că am fost aproape de nevoile și problemele comunității, de fiecare cetățean care mi-a solicitat sprijinul de către ori a fost nevoie! Împreună vom câștiga și vom reuși sa ne aducem acasă copiii plecați în alte orașe ori în străinătate, de asemenea, șvom demonstra că, și la Motru, se poate. Veniți pe 27 septembrie cu toții la vot, votați Cosmin Morega și echipa de consilieri a PSD!

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR