Connect with us

Uncategorized

DOI TINERI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE ŞI LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE

Postat acum

on

La data de 30 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri de 24 şi 29 de ani, din comuna Vladimir, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 20/21 decembrie a.c., cei doi tineri, aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din comuna Săuleşti, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Săuleşti.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

Video: La Pârâu de Pripor, lăutarii nu vor gaz nici GRATIS

Postat acum

on

De către

Satul Pârâu de Pripor, aparținând comunei Godinești, este locuit de o populație care muncește acum, în cea mai mare parte, în străinătate. Locuitorii sunt marea majoritate lăutari însă pandemia i-a făcut să își pună lăutele în cui și să ia drumul străinătății.

Din acest motiv, în sat au mai rămas bătrânii și copiii.

Cei abandonați, parcă în sat, trăiesc greu și se plâng de lipsa banilor.

De altfel, din criză de lichidități localnicii se încălzesc tot cu lemne, deși le trece conducta de gaze, de ani buni, pe la porți.

Nici măcar acum când racordarea la gaze este gratuită, localnicii din Pârâu de Pripor refuză această utilitate râvnită de alte comune care abia acum visează la gazul metan.

Comuna Godinești a fost racordată la gaze urmare a sprijinului oferit localității de către Nicolae Mischie, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, totodată, fiu al localitatii.

Din păcate, deși conducta a ajuns în cunună cu aproape două decenii în urmă, localnicii s-au racordat timid la aceasta, deși utilitatea le asigura un confort mult mai bun decât încălzirea pe lemne.

Nici măcar acum când racordarea individuala este gratuită, localnicii comunei nu vor gaze, lucru surprinzător deoarece comunele vecine se bat în prezent pentru aceasta utilitate, făcând pe seama rețelei chiar capital electoral.

 

Continuă să citeşti

Uncategorized

Cei doi salariați ai CJ Gorj, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Control judiciar pentru 60 de zile. Asta au decis judecătorii Tribunalului Gorj pentru cei doi salariați ai Consiliului Județean Gorj reținuți joi după amiază pentru 24 de ore în dosarul YDAIL 2.

Cristian Mihăilescu si Mihai Tomoiu din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, au fost reţinuţi joi de poliţişti, fiind acuzaţi de complicitate la obţinere ilegală de fonduri publice într-un dosar privind contracte de deszăpezire a drumurilor judeţene în care trei oameni de afaceri din judeţ au fost reţinuţi la sfârşitul lunii martie. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă doi bărbaţi, de 48 şi 54 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de complicitate la obţinere ilegală de fonduri publice.”Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în calitatea de membri în comisia de atribuire a lucrărilor şi serviciilor de reparare şi întreţinere drumuri judeţene, ar fi favorizat trei agenţi economici, constituiţi într-un parteneriat, în vederea încheierii contractului prin modul de întocmire a caietului de sarcini şi prin prezentarea unei situaţii fictive privind existenţa utilajelor de deszăpezire în teren. Prin înlesnirea şi ajutarea operatorilor economici s-a încasat ilegal contravaloarea orelor de aşteptare, pentru lucrări de deszăpezire”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video-Secretele afacerii Carpet Wash, investiția inteligentă într-o spălătorie profesională de covoare!

Postat acum

on

De către

Targujianul Cătălin Popescu, de 39 de ani, și-a descoperit vocația de antreprenor în plină pandemie, când timpul său liber a fost motivația de a începe ceva nou, inovativ și care să producă bani. A decis să acceseze fonduri europene și a început cu un start-up deschis la finanțare prin Universitatea Constantin Brâncuși.

Planul său de afacere a fost unul câștigător iar Cătălin, care se pregătise profesional pentru o carieră de inginer silvic, a dat silvicultura pe o afacere proprie care s-a dovedit de succes.

Așa apare în 2020, an de criză pandemică, Carpet Wash, o spălătorie profesională de covoare care oferă nu numai servicii de calitate ci și gratuități pentru clienții săi.

În scurt timp, Carpet Wash a ajuns să creeze dependență pentru cei care vor să aibă locuințe curate, birouri igienizate, într-un cuvânt, spații care să le ofere armonie și, permanent, sentimentul de.. acasă.

Și ca orice afacere care se respectă, investiția în tehnologie de ultimă oră merită toți banii.

Antreprenorul câștigă timp, munca este tehnologizată și de calitate iar clientul este mulțumit și revine.

Investiția se amortizează, de asemenea, singură și rapid iar publicitatea se face de la om la om, calitatea  și profesionalismul apărând pe cartea de vizită a Carpet Wash.Agenda Carpet Wash este plină dar până la Paște se face loc și pentru întârziații care lasă curățarea covoarelor pe ultimul loc.

Și cine nu și-ar dori un covor ca nou, în prag de sărbători?! Și nu spunem degeaba cuvântul ,,nou”, deoarece covorul clientului nu doar i se ridică de la domiciliu gratuit, ci acesta îl primește, după scurt timp, curat, parfumat și în folie, mai ceva decât atunci când l-a cumpărat de la magazin.

O declară clienții care revin de fiecare dată la singura spălătorie din municipiu care oferă servicii impecabile de curățare în profunzime a covoarelor, procedura realizându-se mecanizat.

Cătălin Popescu, ca orice antreprenor care se respectă, a decis însă să își extindă afacerea și la o firmă de curățenie.

Iar de la idee la proiect a fost doar un pas… Secretele acestei afaceri vi le va împărtăși însă Cătălin personal, asta atunci când veți trece pragul Carpet Wash, afacerea sa valoroasă de Târgu-Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR