Connect with us

ULTIMA ORĂ

Un bărbat a fost înjunghiat în Piaţa Centrală din Târgu-Jiu

Postat acum

on

Un bărbat a fost înjunghiat în spate cu un cuţit, marţi, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din Târgu-Jiu. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îl caută pe agresor.
Conflictul dintre cei doi a avut loc marţi, în apropierea unei carmangerii din Piaţa Centrală din Târgu-Jiu.„Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, înjunghiat în spate, hemitorace drept, a fost transportat de echipajul SMURD în UPU şi, din câte am înţeles, a intrat în stop cardio-respirator”, a declarat, Constantin Mitroi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.Poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către un martor şi îl caută pe agresor, care a fugit.„Avem o sesizare cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat, în zona Pieţei Centrale. Echipele de cercetare sunt la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Toate echipajele de Poliţie desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.În cauză a fost deschis un dosar penal.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Ședință decisivă pentru soarta pensionărilor de la CEO

Postat acum

on

Miercuri, la Târgu Jiu, este programată o ședință a Comisiei de Negociere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Se va discuta pe tema încadrării categoriilor de salariați în condiții speciale de muncă. Sindicatele din CEO propun ca un număr cât mai mare de angajați să fie încadrați în condiții speciale de muncă. Rămâne de văzut care va fi opinia administrației Complexului Energetic Oltenia. Condițiile speciale de muncă permit reducerea cu 13 ani a vârstei de pensionare, în baza Legii 197 din 2021.

Continuă să citeşti

SPORT

Un puternic turneu de handbal debutează la Târgu Jiu

Postat acum

on

Municipiul Târgu Jiu găzduiește, în perioada 7-11 iunie, turneul final al handbaliștilor juniori 4. Desfășurarea meciurilor din grupa D are loc la Sala Sporturilor Târgu Jiu:

CSM TÂRGU JIU – CSS MEDGIDIA 11:30, 7 iunie

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 16:30, 7 iunie

AHC DINAMO BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 16:30, 8 iunie.

LOT CSM TÂRGU JIU

Portar: Ștefan Stănoiu (2010);

Linia de 9 metri: Cătălin Popescu (2010), Mihnea Ciobanu (2010), David Bîrlete (2010), Robert Guran (2010), Mihai Bordusanu (2010),

Extreme: Bogdan Ștefurac (2010), Mihai Ularu (2010), Patrik Ularu (2013), David Popară (2010), Alexei Penescu (2013);

Pivoți: Vlad Călinoiu (2011), Darius Beuran (2010);

Antrenor: Valentin Popescu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR