Connect with us

ULTIMA ORĂ

DOUĂ DOSARE PENALE ŞI PESTE 100 KG ARTICOLE PIROTEHNICE INDISPONIBILIZATE DE POLIŢIŞTI, CA URMARE A UNOR CONTROALE EFECTUATE PE RAZA MUNICIPIULUI TÂRGU JIU

Postat acum

on

La data de 30 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Târgu Jiu, verificând respectarea regimului materiilor explozive.Cu această ocazie, poliţiştii au fost identificat un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care deținea într-un autoturism, 23 articole cu conținut pirotehnic tip baterii de artificii, pe care intenționa să le comercializeze fără drept la potențiali clienți de pe raza municipiului.Articolele pirotehhice, în greutate de 71 kilograme, având o valoare de aproximativ 4.800 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.Tot în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, au identificat în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, un bărbat, de 50 de ani, din municipiu, care avea articole pirotehnice expuse spre comercializare.Poliţişti au identificat și ridicat în vederea confiscării, un număr de 31 articole pirotehnice, în greutate de aproximativ 35 kilograme.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Ședință decisivă pentru soarta pensionărilor de la CEO

Postat acum

on

Miercuri, la Târgu Jiu, este programată o ședință a Comisiei de Negociere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Se va discuta pe tema încadrării categoriilor de salariați în condiții speciale de muncă. Sindicatele din CEO propun ca un număr cât mai mare de angajați să fie încadrați în condiții speciale de muncă. Rămâne de văzut care va fi opinia administrației Complexului Energetic Oltenia. Condițiile speciale de muncă permit reducerea cu 13 ani a vârstei de pensionare, în baza Legii 197 din 2021.

Continuă să citeşti

SPORT

Un puternic turneu de handbal debutează la Târgu Jiu

Postat acum

on

Municipiul Târgu Jiu găzduiește, în perioada 7-11 iunie, turneul final al handbaliștilor juniori 4. Desfășurarea meciurilor din grupa D are loc la Sala Sporturilor Târgu Jiu:

CSM TÂRGU JIU – CSS MEDGIDIA 11:30, 7 iunie

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 16:30, 7 iunie

AHC DINAMO BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 16:30, 8 iunie.

LOT CSM TÂRGU JIU

Portar: Ștefan Stănoiu (2010);

Linia de 9 metri: Cătălin Popescu (2010), Mihnea Ciobanu (2010), David Bîrlete (2010), Robert Guran (2010), Mihai Bordusanu (2010),

Extreme: Bogdan Ștefurac (2010), Mihai Ularu (2010), Patrik Ularu (2013), David Popară (2010), Alexei Penescu (2013);

Pivoți: Vlad Călinoiu (2011), Darius Beuran (2010);

Antrenor: Valentin Popescu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR