Connect with us

EVENIMENTE

Cumnata directorului Minprest, acuzată că face prăpăd în salariile angajaților de la Ambulanța Gorj

Postat acum

on

După ce s-a mai calificat o dată la locul de muncă, cumnata directorului Gabriel Giorgi, care a susținut a doua oară un concurs în Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, este lăsată să facă și experimente pe salariile angajaților. Mai exact, salariata Giorgi este arătată cu degetul pentru că ar face greșeli pe bandă rulantă când vine vorba să calculeze salariile angajaților Serviciului Județean de Ambulanță, dovadă că unui lider de sindicat i-a dat un plus la salariu, în timp ce la mai mulți angajați aceasta le-ar fi calculat chenzinele cu minus. Loredana Giorgi, social democrată din familie, nu este însă sancționată la locul de muncă, pentru că ea și șeful său sunt colegi de partid.

Loredana Giorgi a ajuns în SJA Gorj pe un post de statistician medical debutant. Concursul a fost unul cu scandal, a scris presa locală, dar acest lucru nu a oprit conducerea să o declare pe aceasta câștigătoare. Munca noii salariate la SJA nu a fost una prea grozavă dovadă că pentru angajata membră a PSD Gorj mai lucrau câțiva angajați, deoarece respectiva nu era prea îndemânatică. Cert este însă că în ciuda acestui impediment, Loredana Giorgi tot a promovat în funcție până când s-a eliberat un post atractiv la Resurse Umane. Atunci angajata și-a dorit o schimbare și a candidat iar la concurs. Evident că l-a luat în ciuda concurenței, că doar șeful SJA era tot colegul ei de partid.

Și astfel, Loredana Giorgi devine referent debutant la Compartimentul RUNOS al SJA Gorj. Când nu a mai avut cine-i face munca au început și greșelile, dovadă că lui Cristi Aldescu, lider de sindicat, i s-a introdus la salariu un spor de handicap. Pe luna noiembrie, sindicalistul a primit cu 800 de lei mai mult la salariu, bani pe care este obligat să-i restituie unității, nu înainte de a obține de la Serviciu de Ambulanță un audit intern care să-i arate liderului cine și cum a greșit la calcularea salariilor.

Liderul sindical a spus că are colegi la care s-a greșit în minus. „În fiecare luna sunt salariile greșite. Sunt greșeli pe minus, ore suplimentare care nu sunt băgate la plată. Salariile le face un program, când pleacă datele de la oficiantul de resurse umane, cineva pune viza control financiar preventiv, apoi semnează directorul economic, managerul”, a spus Aldescu care nu a indicat un singur vinovat. Cu toate acestea, ,,oficiantul de resurse umane” este cumnata lui Gabriel Giorgi de la Minprest, aceiași care se pozează cu conducerea PSD-ului.

CORINA ALBULESCU

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Recidivist, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Postat acum

on

De către

Un gorjean, recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce l-a bătut cu pumnii și picioarele pe un consătean din Dănciulești, cu care era în conflict. Victima a suferit leziuni interne și a fost operată de urgență.
”În după-amiaza zilei de 04.11.2023, în jurul orelor 16:04, pe fondul unei stări conflictuale recente (un conflict fizic minor desfășurat anterior la localul aparținând SC RALSOFAD SRL din aceiași localitate), inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj, l-a lovit puternic și repetat pe aceasta, cu pumnii și mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală, provocându-i astfel leziuni interne grave care i-au pus în pericol viața şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi condus în mod previzibil la deces”, arată un comunicat emis de procurorii gorjeni.
În data de 05.11.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, ulterior cerând arestarea preventivă a agresorului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Trei drumuri din Gorj, închise până la primăvară

Postat acum

on

De către

Trei sectoare de drum din județul Gorj vor fi închise pe timpul iernii. Consiliul Județean a anunțat măsuri speciale, după o analiză. Reprezentanții județului au anunțat că traficul pe cele trei drumuri va rămâne blocat până la data de 15 martie 2024.
Drumurile închise sunt: DJ 664 Schela – limita județului Hunedoara;
DJ 672C Runcu – Cheile Sohodolului – limita județului Hunedoara; DJ 662 Vladimir – Hurezani.
Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că măsura a fost luată pentru a preîntâmpina eventuale accidente.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Accident la Dacorex, două mașini lovite

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc în urmă cu cinsprezece minute in Târgu Jiu, lângă Dacorex. Participanții la trafic semnalează că sunt două mașini lovite, un BMW și o Honda. Nu ar fi victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!