Connect with us

POLITICĂ

Ciocea nu renunță la afacerea Pojaru! I-a sacrificat pe cei care s-au opus

Postat acum

on

Primarul de Bustuchin, Ion Ciocea, persistă în greșeli, pentru a atinge scopuri care nu au legătură cu bunul mers al comunității pe care o conduce. Cele petrecute, înainte de Paște, în privința închirierii Căminului Cultural Pojaru, unei firme private, pe un preț infim, vizată fiind bunăstarea unui cântăreț de muzică populară, este dovada că lucrurile se întâmplă la această localitate, contrar legii. Mai exact, prima dată, edilul a aprobat închirierea spațiului cultural, ca apoi să revină asupra hotărârii, schimbând destinația clădirii, în ,,Atelier confecții textile”. Mai mult, primarul a trecut cu bocancii peste refuzul verbal și scris atât al secretarei primăriei, care a realizat greșeala și nu a semnat proiectul de hotărâre respectiv, cât și al președintelui de ședință din CL, apropiat al lui Ciocea.

Căminul din Pojaru nu mai are destinație de spațiu pentru activități culturale ci a devenit, printr-o hotărâre de Consiliu Local, încă neavizată de Prefectura Gorj, Atelier de confecții textile. Spațiul va fi scos la licitație și închiriat de firma aleasă deja de edilul care a pus boii înaintea carului. Mai precis, atât de mult și-a dorit primarul cu aspirații de parlamentar să-și impună propria lege la Pojaru, încât a aprobat închirierea căminului care avea destinație culturală, ca apoi, când a fost tras public de mânecă, să schimbe destinația spațiului, lucruri care trebuiau făcute invers.

Șocant este că, Ciocea a fost capabil să își înlocuiască al doilea secretar al primăriei, pentru că acesta a refuzat să-i facă jocul legat de cămin, și să pună în locul liber o persoană care a acceptat să compromisul pentru a-i face pe plac șefului său.

De altfel, primarul i-a forțat mâna inclusiv președintelui de ședință, Lupulescu Dorin, care deși recunoaște că a votat pentru închirierea căminului a realizat că a făcut o greșeală, renunțând a mai semna procesul verbal de ședință. Au semnat, în schimb, alți doi consilieri care aveau datorii morale la edil.

Prefectura Gorj este singura care poate vedea și taxa aceste ilegalități ale administrației locale din Bustuchin.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR